3 Прикачен файл(ове)
 Продаввам ресивър Onkyo TX SR 606 AV
  Продаввам Onkyo TX SR 606 AV,отличен ресивър .Има необходимите декодери за най новите филми-DTS-HD Master Audio, DTS-HD High Resolution Audio, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus Decoding. Могат да се свързват колони от 4 до 16 Ома,7.1 или 5.1 колони.Опцията Bi-Amping позволява включването на 4 лентови колони със sub woofer.

Има проблем с HDMI портовете,но подлежат на ремонт- с което не ми се занимава тъй като не ги ползвам.Модела е спечелил много награди за качествен звук и има защо.ДИстанционо и микрофон за настроика,няма орг. кашон.НЕ е ремонтиран !
От Бургас пращам с куриер Цена 390лв 

Re:Продаввам ресивър Onkyo TX SR 606 AV
  Цифров звук /DTS-HD/ може да чуете от PC или TV чрез оптичните входове на ресивера
   Цитат:

Първоначално публикувано от kocetoMR  
 Цифров звук /DTS-HD/ може да чуете от PC или TV чрез оптичните входове на ресивера

Ако под DTS-HD имаш предвид DTS-HD MA, то за съжаление той, както и Dolby True HD и въобще HD аудио вървят само по HDMI. Жалко за дефекта, рисийвъра наистина е много добър. Успех с продажбата.
  Точно обратното колега,през PC e много трудно да изкараш през HDMI изхода -DTS-HD MA,докато през SPDIF /TOSLink става с няколко настройки на саунд картата!Освен това за да се слуша HD аудио през HDMI трябва blu ray player и blu ray DVD-HD-което си е доста пари!
  Няма значение от къде пускаш сигнал дали от PC , медиа плеър или BD , HD аудио форматите се декодират само и единствено през HDMI . През оптика и коаксиал минават само чист DD и DTS просто трансфера на тези входове не позволява този пренос. Успех с продажбата. 
  Възможно е да разпознава HD аудио сигнала през оптиката,но да го конвертира на DTS.Щото ми изписва DTS-HD като пусна филм през PC. 
  Разпознава го, но не го конвертира, а само му извлича ядрото, което си е обикновен DTS. Номера обаче минава само за DTS-HD MA, Dolby True HD има друга структура, но тези неща са коментирани в съответните теми, тук не му е мястото.
  По платката с HDMI портовете има за подмяна няколко кондензатора,всичко друго е здраво.
  Мога да ти предложа бартер за хубава видео карта. 
  Ми предложи ми :rolleyes:
  разменям за лаптоп-двуядрен 
  Разменям за двуядрен лаптоп