Здравейте,имам остатъци от един лаптоп и реших да ги пусна за продажба или бартер,лаптопа е asus A3H, няма матрица,клавиатура,само тези неща останаха
Ram памет DDR2 533; 256 MB
Тъч пад
Процесор Intel Pentium m 740 1.73ghz,533fsb 2mb l2 -него не го бартерирам цена 25лв процесора е работещ(пробван на друг лаптоп)
Дънна платка повредена (има запоявана нова букса на захранването и охлаждащата тръба е посмачкана)
Говорители
освен тези неща,има охладител и вентилатор за процесора(някой го е поогънал но е здрав),вграден кард риидър на дъното,разни пластмаси,но са доста начупени
тези остатъци са на един приятел,който ми ги подари,а аз нямам какво да ги правя,процесора,рамта преди време съм ги пробвал на друг лаптоп и се оказаха работещи,ако има някакви проблеми ми ги връщате, бартер за някое дъно socket 478(с ддр и вградено видео) , може и друго.мога да дам и един celeron на 1.7 ghz със охлаждането ако ми предложите socket A дъно с процесор еквивалентен на моя,това са примерни неща,може и друго ,както споменах по-горе
обявата важи за гр.варна,за да може да си пробвате процесора и рамта
за контакти nen4oo@mail.bg,лично съобщение тука
ПС:цени не съм споменал(освен на процесора,защото е пробван) защото нещата са за бартер, моля модераторите да ми махнат другата тема