Резултати от 1 до 12 от общо 12

Gainward GTX275 в гаранция!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2008

Gainward GTX275 в гаранция!!!

Gainward 275GTX 896MB

Видеокарата има гаранция до края на септември! Работи перфектно!

Работя с куриер! Давам опция тест!

Цена: 170лв

Пловдив! 0883 38 4567

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Gainward GTX275 в гаранция!!!

не знам дали си наясно с актуалните цени, но след като се запознаеш с въпросните, кажи дали си склонен да те отърва от нея за... да речем 110

4. Тук е от
    Mar 2008

Може ли линк с актуална цена на картата! Ако може без прословутия линк :

http://www.pcbuildbg.com/bg/vga/1042...275-896mb.html

където не стига, че не е налична картата ами продаваха доста refurbished карти!

В момента, който получа актуален линк с актуална цена, ще сваля цената

5. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от conrad
    Може ли линк с актуална цена на картата! Ако може без прословутия линк :

http://www.pcbuildbg.com/bg/vga/1042...275-896mb.html

където не стига, че не е налична картата ами продаваха доста refurbished карти!

В момента, който получа актуален линк с актуална цена, ще сваля цената
    А каква е гаранцията , че твоята карта не е от тези refurbished карти! може ли да докажеш произхода и от къде е купувана и съответно с колко гаранция?!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

conrad , ако се разходиш из "prodawalnik.com "& "Hardwarebg.com", ще видиш много карти HD 5830 с оставаща гаранция за 160-180лв.
    твоята сравнена с тях е почти равна , но почти няма гаранция.

За справка моята 5830 я продадох за 185лв с 2 години оставаща гаранция и това март месец, с доста пазарлък и обиди.
    Не обсъждам цената ти - просто отговарям на въпроса ти, и защото някой ще ти покаже цена подобна на твоята с гаранция и ще трябва да свалиш цената за да я продадеш.

Отделно е добре да знае колко харчи твоята карта и какво захранване ще му трябва .
    http://www.hwcompare.com/19/geforce-...adeon-hd-5830/
    горе долу са верни тестовете, само този на паметта мога да споря, защото и двете бяха при мен и теста на паметта бе в пъти в полза на ддр5 ( не може ддр3 с честота 2250 да бъде побърза от ддр5 с честота 4000 мегахерца , но както и да е. )

Успех с продажбата .

7. Тук е от
    Jul 2011

conrad , ако се разходиш из "prodawalnik.com "& "Hardwarebg.com", ще видиш много карти HD 5830 с оставаща гаранция за 160-180лв.
    -ако ми намериш такава веднага я купувам,знам,че не му е тук мястото ,но се разходих и не видях нито една

8.  

9. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от kiselina
    А каква е гаранцията , че твоята карта не е от тези refurbished карти! може ли да докажеш произхода и от къде е купувана и съответно с колко гаранция?!!

Разбира се, че мога да докажа! Картата е купувана от реномирана Пловдивска фирма със огромен брой доволни клиенти, гаранцията е писмена и документирана...ако това не е достатъчно, вече съм безсилен!
    Така и не получих линк с актуална цена! За да намаля напрежението в темата:

Нова цена: 140лв

10. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Разбира се, че мога да докажа! Картата е купувана от реномирана Пловдивска фирма със огромен брой доволни клиенти, гаранцията е писмена и документирана...ако това не е достатъчно, вече съм безсилен!
    Така и не получих линк с актуална цена! За да намаля напрежението в темата:

Нова цена: 140лв
    Колега случаино реномираната провдивска форма да не е " Ера " ?!! защото ако картата е купува от там и е била с 12м гаранция то със 1000% сигорност ее от refurbished картите които и дори сега все още се продават в фирмата макар и били те различни модели , но отново с по 12м гаранция. Ако е така то е ясна работата
    Ето едно примерче за малко по слаб модел от твоята карта а имено GTX260

http://www.erabg.com/products/detail...TX260-896DDR3/ - 153лв - Като трябва да се има предвид , че тези карти са без каквато и да било окомоплектовка!

11. Тук е от
    Mar 2008

Нямам какво да кажа, отново се дава информация без да има достоверен източник! Картата е купувана нова, с комплектовка и с гаранция! Вие ми показвате карта GTX260, която е по-слаба и е на цена 150лв. Аз искам за моята, която е по-мощна и отново в гаранция 140лв...не виждам проблема, поне НЕ и от моя гледна точка!
    Щом твърдите, че картата е refurbished нека тогава темата се затвори и аз да остана единственият прецакан и задържа картата за себе си!

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от namelesss
    -ако ми намериш такава веднага я купувам,знам,че не му е тук мястото ,но се разходих и не видях нито една
    дай адрес да ти пратя една за 180лв. с НП за твоя сметка.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Нямам какво да кажа, отново се дава информация без да има достоверен източник! Картата е купувана нова, с комплектовка и с гаранция! Вие ми показвате карта GTX260, която е по-слаба и е на цена 150лв. Аз искам за моята, която е по-мощна и отново в гаранция 140лв...не виждам проблема, поне НЕ и от моя гледна точка!
    Щом твърдите, че картата е refurbished нека тогава темата се затвори и аз да остана единственият прецакан и задържа картата за себе си!
    Добре де колега кажи най накрая точно и ясно от коя фирма е купувана картата и с колко гаранция е била писмена при закупуването и това е , защо продалжаваш да овърташ нещата не ми е ясно?!! Картата която съм дал за пример е с цел да се види , че картите които са с 12м гаранция от фирма " ЕРА " са refurbished до една! а не целя да ти правя сравнения с твоята карта знам , че твоита е по добра. Чакам отговора ти

14.  

15. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

По молба на автора темата се закрива.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Видеокарта GAINWARD 9800GTX+
    От skindy във форум Приключили продажби
    Отговори: 7
    Последно: 15-08-12, 14:49
  2. Продавам видео карта GF GTX275
    От Az_sum_bre_ombre във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 14-04-12, 00:45
  3. Продавам видеокарта Palit GTX275
    От Gabata във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 09-02-12, 17:02
  4. Biva li q Gainward GF4 Ti 4200 Ultra/650 GS
    От Bat Rambo във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 4
    Последно: 26-01-03, 03:19
  5. Gainward GF 2 Ti 500
    От DPetrov във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 2
    Последно: 04-06-02, 03:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе