Здр Колеги
Продавам Видео Карта Sapphire HD6790
Видео Карта : Sapphire HD6790 1Gb DDR5 Pci-E - Видео картата е изключително запазена! без каквито и да било
поправки или сменяни части по нея. Работила е винаги на дефолт честоти и не е правен опит за клок
и следователно не мога да предоставя информацип какви за възможностите и от към клок. Не е ползвана за копане!
Към видео картата има диск с драиверите , книжка и прехидник DVI/VGA. Картата е с остатачна гаранция от 6 месеца
към Пазарджишка фирма дилъри на Мост компютърс. Картата е доволно хладна и държи температури : в 2д режим , браузване
из нета и т.н 38-39 градуса в игри (dead space 3) при високи настроики 61 градуса след 2-3 часа игра.
Инфо : SAPPHIRE HD 6790 1GB GDDR5白金版
Ревю: Radeon3D
Ревю2: Sapphire HD6790 Review
ЦЕНА: 170лв - Бартери не ме Интересуват!!! Също така не се наемам да запазвам картата
За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.
Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727