Резултати от 1 до 4 от общо 4

Продавам Видео Карта Sapphire HD6790 1GB DDR5 Pci-E

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Продавам Видео Карта Sapphire HD6790 1GB DDR5 Pci-E

Здр Колеги

Продавам Видео Карта Sapphire HD6790

Видео Карта : Sapphire HD6790 1Gb DDR5 Pci-E - Видео картата е изключително запазена! без каквито и да било
    поправки или сменяни части по нея. Работила е винаги на дефолт честоти и не е правен опит за клок
    и следователно не мога да предоставя информацип какви за възможностите и от към клок. Не е ползвана за копане!
    Към видео картата има диск с драиверите , книжка и прехидник DVI/VGA. Картата е с остатачна гаранция от 6 месеца
    към Пазарджишка фирма дилъри на Мост компютърс. Картата е доволно хладна и държи температури : в 2д режим , браузване
    из нета и т.н 38-39 градуса в игри (dead space 3) при високи настроики 61 градуса след 2-3 часа игра.

Инфо : SAPPHIRE HD 6790 1GB GDDR5白金版

Ревю: Radeon3D

Ревю2: Sapphire HD6790 Review

ЦЕНА: 170лв - Бартери не ме Интересуват!!! Също така не се наемам да запазвам картата

За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.

Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от kiselina; 21-02-13 в 18:32.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Отговор: Продавам Видео Карта Sapphire HD6790 1GB DDR5 Pci-E

картата е добра,
    и цената и също.
    но когато се тества видео карта, е препоръчително да се тества с графичен тест, за нейния максимален DirectX
    тоест, тази карта поддържа DirectX 11.
    3DMark 06 е предназначена за DirectX 9, 3DMark Vantage е за DirectX 10, 3DMark 11 е за DirectX 11.
    с 3DMark 06 си тествал само DirectX 9, а картата може още много повече, има DirectX 10 и 3DMark 11
    3DMark 11 е нужна за тази видео карта за да покаже, реален графичен тест с максимални резултати. тестовете са 3 и е от голямо значение какъв е теста, Entry, Performance или Extreme. и при тестовете е същото, колкото е по тежък теста, като най тежкия е Extreme, толкова резултатите са най ефективни и реални. но препоръчително е да се дават тестове Performance, защото не всеки има Full HD монитор, и може да види теста.

Най новата 3DMark е 3DMark, без никакви букви цифри и други инициали, само 3DMark, и е от тази година.
    3DMark cross-platform benchmark for Windows, Windows RT, Android and iOS
    има безплатно демо в steam
    3DMark on Steam
    новата 3DMark има 3 теста
    Ice Storm, For Android, iOS and Windows mobile devices.
    Cloud Gate, For Windows notebooks and home PCs.
    Fire Strike, For high performance Windows gaming PCs.
    точките са отделни за всеки от тестовете.
    всеки може да пусне и трите теста на своя компютър, пускате програмата, Run all tests, и се наслаждавате на графиката. можете да ги пуснете и по отделно, вече няма нужда да ви казвам защо трябва да пуснете Fire Strike теста. резултатите ви ще се покажат на линк в сайта на програмата, ето например как изглежда моя.
    AMD Radeon HD 7850 video card benchmark result - AMD Phenom X4 Processor 9650,ASUSTeK Computer INC. M2N32-SLI DELUXE
    темата "Share your results" във форума на steam за 3DMark, е моя

извинявам се че така се обосновавам в тази тема, но мисля само за програмата да пусна тук във форума, отделна тема за това. но и се надявам тук да съм бил полезен.

Относно горе линка от ревюто на видео картата. показан е Specifications от TechPowerUp GPU-Z
    снимката е нереална, и ти препоръчвам да смениш линка защото някой може да си направи грешни изводи за данните и производителността на картата.
    най важното е една видео карта, колко Bandwidth има, тоест, по български, пропускателна способност.
    1. показано е че картата ти има 67.2 GB/s Bandwidth, а тя всъщност има 134 GB/s Bandwidth.
    2. показано е че паметта е 128 битова а твоята е 265 битова.
    ето тука можете да видите всяка карта колко Bandwidth има
    http://www.hwcompare.com/
    ето специално за твоят модел Radeon HD 6790
    http://www.hwcompare.com/9962/radeon-hd-6790/
    Този пост е редактиран от divxxx; 21-02-13 в 17:53.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Мерси за уточненията колега Смених ревюто на картата и добавих и още едно дапълнително , но все пак нека които е заинтересован от картата да ме търси на посочните кординати и ще му направя каквито тестове поиска без никакъв проблем. Поздрави

п.п Тестовете съм ги сложил просто за да се види че картата ги минава безпроблемно не прегрява и т.н
    Този пост е редактиран от kiselina; 21-02-13 в 19:04.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Картата е Продадена!!! Темата за триене

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам Видео Карта Sapphire HD5770 1GB DDR5 Vapor-X
    От Sinnerr във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 04-08-14, 21:44
  2. Продавам видео карта ati-6790 sapphire-256 bit
    От terminatora във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 09-08-12, 18:13
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-05-12, 14:02
  4. Продавам видео карта ASUS EAH4870/HTDI/512mb/256bit/DDR5/HDMI
    От axander във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 08-03-12, 22:41
  5. Продавам Видео карта Sapphire ATI Radeon HD 2900 GT
    От BSDemon във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 01-05-10, 19:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе