Здр Колеги
Продавам лаптоп benq joybook r56 с проблем в Видео чипа!!! - Лаптопа като цяло е в изрядно състояние без удари по него , счупено и т.н . Лаптопа е носен в сервиз преди 5-6 месеца и му е поправян видео чипа! сега отново се получи същния проблем както преди 5 месеца , но този път вече не ми се занимава със сервизи защото първия път ме мотаха сума време! Проблема на лаптопа се изразява в това че , злед като се включи лаптопа седи на черен екран , поради тази причина го продавам ЗА ЧАСИ!!! или някои ако може да си го отремонтора сам. Параметрите на лаптопа са следните :
Laptop Notebook BenQ Joybook R56-LD21
Процесор : Core 2 duo T7250 2.0ghz
Памет : 2х1gb ddr2 pc2-5300 NANYA
Твърд диск : 120gb sata
Видео карта : Geforce 8400m G
Камера : 1.3 mp
Лаптопа разполага с WiFi , Bluetooth , Cardreader 4-in-1 MS/MS-Pro/SD/MMC и т.н
Батерия: Li-ion 11.1Vdc 4800mah - Все още си държи над 1 час
ЗАБЕЛЕШКА!!!: Лаптопа има два премахнати клавиша на клавиетурата , което добре се вижа от снимката която съм приложилТова не пречеше на експлоатацията на лаптопа по никакъв начин защото това са наи малко използваните поне от мен клавиши на клавиетурата.
.
Лаптопа го продавам целия с оригиналното му зарядно на цена : 100лв Без коментар!!!
За повече информация , питания моля да ме търсите в скаип! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес.
Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тестваи преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 0878479727 , 0895479727.