Здр Колеги
Разпродавам малко части :
Темата да се счита за активна до 21.03.2015 , каквото не се продаде до тогава се сваля от продажба
1.Дъно: Asus P5KC DDR2+DDR3 ram support - Дъното ми е служило вярно няколко годинки , работило е с Q6600 с клок на 3200ghz - повече не съм го мъчил процесора! На дъното не му работи вградената лан карта! Всичко друго е изправно по него. Налична е и оригиналната задна планка. Преди куада е работило с процесор E8500 на 4.0ghz клок.
Инфо: Motherboards - P5KC - ASUS
2.Процесор: Core 2 Quad q6600 - Процесора е ползван с горното дъно при 3200ghz , за повече не съм го мъчил и нямам представа до колко може! Към него давам бокс охлаждане с медна сърцевина. Мисля , че процесора е G0 ревизия
Инфо: http://ark.intel.com/products/29765/...0-GHz-1066-MHz
Дъното с процесора и охлаждането се продават САМО комплект!
Цена : 120лв - 110лв
Дъното и процесора са без гаранция!!!
3.Дъно GA-EP35-DS3l s.775 - Дъното е в префекно състояние с всичко работещо по него ! Няма надути или проглемни кондензатои! Към дъното има и оригиналната задна планка за дъното , както и оригиналната кутия.
Инфо: GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP35-DS3L (rev. 1.x)
4.Процесор: Core 2 Duo E8400 6M Cache, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB - За процесора няма какво да се каже освен , че все още е актуален за игри!
Инфо: ARK | Intel
Дъното с процесора се продават САМО комплект!!!!
Цена: 100лв - 90лв
Дъното и процесора са без гаранция!!!
5.Видео карта : Asus gtx 560 ti dcu ii top 1gb gddr5 - Картата е работила безпроблемно с дъното и процесора от другата ми обява в профила. Никакви проблеми с картата! работи перфекно , дъжи ниски температури при пълен товар в игри над 65 градуса не съм я виждал! На заинтересованите предлагам тестове по тяхно желание! Ако някои закупи видеото в комплект с дъното и процесора от другата ми обява получава 15% отстъпка от общата цена на компонентите.
Инфо: Graphics Cards - ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5 - ASUS
Ревю: ASUS GeForce ENGTX560 Ti DirectCU II Video Card Review - Legit ReviewsThe ASUS GeForce GTX560 DirectCU II
Цена : 150лв От бартери не се интересувам!!!! - 130лв
Видео картата е без гаранция!!!
6.Захранване: Cooler Master GX 550W Bronze - Захранването е купено 20.11.2011 с 60 месеца гаранция!
Инфо: Cooler Master: GX 550W
Ревю: Cooler Master GX 550W review | Expert Reviews
Цена : 75лв -65лв
Захранването е в гаранция до 20.11.2016
За повече информация , питания моля да ме търсите в скайп! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора, имащи РЕАЛЕН интерес.
При закупуване на два и повече компонента 10% намаление от общата цена! С предимство са хора, взимащи повече компоненти накуп!
Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези, които имат възможност с опция "Отвори и тествай преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: