Продавам: UMi Super - 5.5" IPS, 4GB RAM, 8-ядренHelio P10 ( MT6755), Android 6.0
UМi Super - ПРОДАДЕН!
Състояние: Нов. Пускан е единствено за да бъде тестван.
Гаранция: Няма
- 5.5" IPS Full-HD 1080x1920 дисплей
- 8-ядрен MediaTek Helio P10 (MT6755) 2.0 GHz
- 4GB RAM
- 32GB вътрешна памет
- Android 6.0 Marshmallow
- 13MP + 5MP камери, 1080p видео
- 4000mAh батерия
- сензор за пръстов отпечатък
- Bluetooth 4.1
- GPS, GLONASS
- 2 слотa за Micro-SIM и Micro-SIM/MicroSD хибридна карта
Пълна окомплектовка, включваща:
- кутия
- зарядно
- USB Type-C кабел
- пин за слота за сим-картите
- книжка
- подарък: адаптери за Nano-SIM карта
Цена: 395 лв
http://anony.ws/i/2016/06/10/umi_super_1.jpg
http://anony.ws/i/2016/06/10/umi_super_2.jpg
Бартери: НЕ
Телефон за връзка: 0884 805 146
Работа с куриер: Еконт или Спиди с опция преглед и тест
Отговор: Продавам: UMi Super - 5.5" IPS, 4GB RAM, 8-ядренHelio P10 ( MT6755), Android 6.0
Отговор: Продавам: UMi Super - 5.5" IPS, 4GB RAM, 8-ядренHelio P10 ( MT6755), Android 6.0
Ами чудесно, поръчваш си го на сляпо, без да го видиш/тестваш, занимаваш се с митническо освобождаване, плащаш му ДДС и е твой.
Цената е повече от добра за този телефон. Аз бих го взел, но вече съм поръчал същия от Китай и пътува насам.
Няма такова нещо като митница и ДДС, освен ако не си през куриер. По пощите минава метър, а и китайците пишат обикновено много ниска стойност, около 20 долара най-много, т.е. освободена пратка. Това го казвам от опит, купил съм 4 телефона по този начин досега, този ще е петия.
Надявам се да е толкова добър реално, колкото е добър като характеристики.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Sad Reader
Цената е повече от добра за този телефон. Аз бих го взел, но вече съм поръчал същия от Китай и пътува насам.
Няма такова нещо като митница и ДДС, освен ако не си през куриер. По пощите минава метър, а и китайците пишат обикновено много ниска стойност, около 20 долара най-много, т.е. освободена пратка. Това го казвам от опит, купил съм 4 телефона по този начин досега, този ще е петия.
Надявам се да е толкова добър реално, колкото е добър като характеристики.
Явно разчиташ на късмета си или благоволението на митническите служители. Последно време поради зачестилите злоупотреби от този сорт точно когато ти сложат ниска цена на телефон има най-голяма вероятност да го спрат - в митниците не пасат трева и са наясно, че това не е реалната стойност на стоката, проверяват я при продавача от който ти идва и ти искат фактура върху реалната стойност, издадена от продавача, след което почваш да редиш мейли до Китай за да получиш фактура с реална стойност, и когато (ако) я получиш се връщаш обратно в митницата, заплащаш ДДС върху реалната стойност и чак тогава ти освобождават телефона - имам няколко пресни случая и не говоря наизуст. Всичко над 30 лв по Закона на митниците подлежи на митническо задържане и облагане с ДДС независимо дали е куриер или регулярна поща (в митниците има също гишета на Български пощи през които минаваш при процедурата по освобождаването) и решат ли да те направят луд - само стой и гледай.