Резултати от 1 до 14 от общо 14

Продавам: UMi MAX (8-core MT6755, 3GB/16GB)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2010

Продавам: UMi MAX (8-core MT6755, 3GB/16GB)

Продавам: ZUK Z2 (Snapdragon 820, 4GB/64GB), UMi MAX (8-core MT6755, 3GB/16GB)

ZUK Z2 - продаден

Състояние: Нов. Пускан е единствено за да бъде тестван.
    Гаранция: Няма

- 5" IPS Full-HD 1080x1920 дисплей
    - 4-ядрен Qualcomm Snapdragon 820 (MSM8996) 2.15 GHz
    - 4GB RAM
    - 64GB вътрешна памет
    - Android 6.0 Marshmallow
    - 13MP (Samsung S5K2M8 сензор) + 8MP (OmniVision OV8865 сензор) камери, 4K видео
    - 3500mAh батерия
    - сензор за пръстов отпечатък
    - Bluetooth 4.1
    - GPS, GLONASS, Beidou
    - 2 слотa за Nano-SIM карта

Пълна окомплектовка, включваща:

- кутия
    - зарядно 5.3V/2.5A
    - USB Type-C кабел
    - пин за слота за сим-картите
    - книжка
    - подарък: преходник за захранване от US към EU стандарт
    - подарък: адаптери за Nano-SIM карта

Цена: 595 лв

Бартери: НЕ
    Телефон за връзка: 0884 805 146
    Работа с куриер: Еконт или Спиди с опция преглед и тест.

UMi MAX

Състояние: Нов. Пускан е единствено за да бъде тестван.
    Гаранция: Няма

- 5.5" IPS Full-HD 1080x1920 дисплей
    - 8-ядрен MediaTek Helio P10 (MT6755)
    - 3GB RAM
    - 16GB вътрешна памет
    - Android 6.0 Marshmallow
    - 13MP + 5MP камери, 1080p видео
    - 4000mAh батерия
    - сензор за пръстов отпечатък
    - Bluetooth 4.1
    - GPS, GLONASS
    - 2 слотa за Micro-SIM и Micro-SIM/MicroSD хибридна карта

Пълна окомплектовка, включваща:

- кутия
    - зарядно
    - USB Type-C кабел
    - пин за слота за сим-картите
    - книжка
    - подарък: адаптери за Nano-SIM карта

Цена: 350 лв

Бартери: НЕ
    Телефон за връзка: ххххххххххххххххххх
    Работа с куриер: Еконт или Спиди с опция преглед и тест
    Този пост е редактиран от avenger; 10-09-16 в 23:01.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Продавам: UMi MAX (8-core MT6755, 3GB/16GB)

"Micro-SIM/MicroSD хибридна карта" - Каква е тази карта и къде може да се намери?

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Предполагам е трябвало да бъде написано хибриден слот, а не хибридна карта...

5. Тук е от
    Apr 2010

съжалявам за объркването - както kod вече отбеляза, единият от двата слота е хибриден и може да се ползва или за втора Micro-SIM карта, или MicroSD карта за памет.

Цената на телефона е актуализирана на 330 лв.

Предложение към администраторите: би било удобно ако темата/обявата е достъпна за редактиране от продавача през цялото време на съществуването й - така подобни корекции (грешки, промяна на цени, добавяне/премахване на артикули за продажба и т.н.) ще са възможни чрез редакция на обявата, без да е необходимо да се добавят като допълнителни коментари - поне така е реализирано в други аналогични форуми.
    Този пост е редактиран от thinkpad; 15-09-16 в 09:29.

6. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от thinkpad Виж публикацията
    Предложение към администраторите: би било удобно ако темата/обявата е достъпна за редактиране от продавача през цялото време на съществуването й - така подобни корекции (грешки, промяна на цени, добавяне/премахване на артикули за продажба и т.н.) ще са възможни чрез редакция на обявата, без
    да е необходимо да се добавят като допълнителни коментари - поне така е реализирано в други аналогични форуми.
    ето примерно сега image hosting-а не работи и не мога по никакъв начин да редактирам обявата за да задам нови адреси към друг image hosting - как да го направя?!?

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

ето примерно сега image hosting-а не работи и не мога по никакъв начин да редактирам обявата за да задам нови адреси към друг image hosting - как да го направя?!?
    Като си публикуваш обявите както трябва - със снимки, качени в самия форум, където си пуснал обявата. Така ще избегнеш възможността едното да работи, а другото не...

Опции за модериране на обявите има в платения раздел Оферти, където таксата за участие от 11 евро на месец няма да разори редовни търговци като теб...

8.  

9. Тук е от
    Apr 2010

"както трябва"? Къде точно в правилата за публикуване на обява пише, че вместо да използвам стандартния за почти всички форуми img tag към външен ресурс, трябва да ползвам вътрешен? Хумористично-саркастичната и подканваща забележка с 11-те евро на месец за "редовния търговец" ще я оставя без коментар, тъй като говори доста сама за себе си и за това, на какво ниво е форума. Приеми моите извинения, че реших да приведа обявата си в ред.
    Този пост е редактиран от thinkpad; 21-09-16 в 11:28.

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

В правилата никъде не го пише, не е и задължително.
    Ако снимката е прикачена, да, то постът ще е публикуван както трябва - няма да има начин да се получи това, което в момента става поради проблем с друг сайт, който си използвал за качване на снимките.

Ако държиш на правилата - в обяснението на преформатираната обява изрично е написано да попълваш необходимите полета отговорно.
    Едно от тях е това за снимките. В момента имат ли снимки твоите обяви - нямат... Следователно има проблем с тях, който не би съществувал ако ползваш моята дефиниция за както трябва...

В забележката за редовния търговец няма нито хумор, нито сарказъм - само чист упрек. Учудвам се как толкова хора смятат, че няма проблем да ползват безплатни платформи за бизнес и се дърпат като дяволи от тамян, когато им се предложи по-добър вариант срещу разумно заплащане.

Какво е нивото на форума... Не успях да разбера как си направи изводи от коментираното в темата.
    И въобще какво общо има с търгаши и този раздел, който е едно необходимо зло, за щастие далеч от епицентъра на форума.

Разбира се, ако смяташ, че нивото му е под твоето... не мисля, че е проблем да намериш други канали за бизнеса си

Учудващо много претенции имаш, а не съм забелязал да си помогнал на някому с нещо тук.

11. Тук е от
    Apr 2010

Приключи ли с доукрасяването на коментара си за да ти отговоря вече? Нещо друго ще допълваш ли? Ако да, то смирено ще изчаквам, макар и да не разбирам "упреците ти" и останалата словесна еквилибристика точно какво й е мястото в обява за продажба - има ЛС за неща извън темата.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Като си публикуваш обявите както трябва...
    недвусмислено ми правиш намек, че не си публикувам обявата "както трябва", сега пък "в правилата никъде не го пише, не е и задължително" - последно? Обявата е точно както трябва - съобразена с всички правила, а това, което не е както трябва вече споменах кое е.

B зaбeлeжĸaтa зa peдoвния тъpгoвeц нямa нитo xyмop, нитo capĸaзъм - caмo чиcт yпpeĸ. Учyдвaм ce ĸaĸ тoлĸoвa xopa cмятaт, чe нямa пpoблeм дa пoлзвaт бeзплaтни плaтфopми зa бизнec и ce дъpпaт ĸaтo дявoли oт тaмян, ĸoгaтo им ce пpeдлoжи пo-дoбъp вapиaнт cpeщy paзyмнo зaплaщaнe.
    Не е нужно да се учудваш и същевременно да отправяш упреци към хора, които искат да си приведат обявите в коректен вид - посети споменатия от теб раздел "Oферти" и обърни внимание на "активността", която кипи там. Ако искам да скрия обявата си от света така че никой никога да не я види - ще се възползвам от именно този раздел. И не бъркай "редовен търговец" с "редовно-пускащ обяви" - това, че на обявите ми пише "продаден" по никакъв начин не означава, че продажбата се е случила тук. И не ме разбирай погрешно - нямам абсолютно нищо против да си плащам, правя го постоянно, но там където реално има някакъв смисъл.

Aĸo дъpжиш нa пpaвилaтa - в oбяcнeниeтo нa пpeфopмaтиpaнaтa oбявa изpичнo e нaпиcaнo дa пoпълвaш нeoбxoдимитe пoлeтa oтгoвopнo. Eднo oт тяx e тoвa зa cнимĸитe. B мoмeнтa имaт ли cнимĸи твoитe oбяви - нямaт... Cлeдoвaтeлнo имa пpoблeм c тяx, ĸoйтo нe би cъщecтвyвaл aĸo пoлзвaш мoятa дeфиниция зa ĸaĸтo тpябвa...
    Снимките мога и ще ги добавя като коментар - нямам нищо напротив, щом и ти нямаш против - ще има снимки, и обявата ще е по правилата, въпреки, че ще изглежда безумно, но явно това е субективна преценка в случая. Обърнах внимание по-нагоре, че би било добре ако цената се променя вътре в самата обява, а не като отделен коментар, така е по-пригледно и стандартния начин да се внасят промени. Явно не и тук.

чудващо много претенции имаш, а не съм забелязал да си помогнал на някому с нещо тук.
    Позадръж емоциите си, няма нужда да се озлобяваш - когато съм искал нещо да помогна, е било да променя нещо в самия форум - не е за първи път когато предлагам какво може да се промени с цел да се подобри, предлагал съм го както в конкретна тема, така и на ЛС - писали сме си и друг път. Ако искаш нещо конкретно да дискутираш с мен извън обявата или имаш някакви претенции към мен - пиши ми на лични. Относно "Учудващо много претенции имаш" - кое точно е "учудващо много", изброй? Изразяването на мнение, че би било удобно да може хората да си редактират обявите вместо да се добавят снимки и цени като отделни коментари? Това много ли е? И това наричаш претенции? Забележи, че в същото изречение заявяваш "а не съм забелязал да си помогнал на някому с нещо тук" - ами знай, че няма и как да се случи, след като обикновените съвети и предложения да се промени нещо към по-добро биват възприемани като "претенции".

Снимки:

Този пост е редактиран от thinkpad; 21-09-16 в 13:53.

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

недвусмислено ми правиш намек, че не си публикувам обявата "както трябва", сега пък "в правилата никъде не го пише, не е и задължително" - последно? Обявата е точно както трябва - съобразена с всички правила, а това, което не е както трябва вече споменах кое е.
    -----------
    Не е нужно да се учудваш и същевременно да отправяш упреци към хора, които искат да си приведат обявите в коректен вид - посети споменатия от теб раздел "Oферти" и обърни внимание на "активността", която кипи там. Ако искам да скрия обявата си от света така че никой никога да не я види - ще се възползвам от именно този раздел. И не бъркай "редовен търговец" с "редовно-пускащ обяви" - това, че на обявите ми пише "продаден" по никакъв начин не означава, че продажбата се е случила тук. И не ме разбирай погрешно - нямам абсолютно нищо против да си плащам, правя го постоянно, но там където реално има някакъв смисъл.
    thinkpad... не знам как по-ясно да го обясня...
    В правилата е споменато, че трябва да имаш снимки към обявата. Такива нямаш.
    Защо нямаш - защото не си я публикувал както трябва...

--------------------

Това е добър завършек на загубата на време за двама ни и излишните коментари.
    Смятам, че въпросът е решен - ти не виждаш полза от обявите си тук - ще съм ти благодарен тази да е последната - не е необходимо да губиш повече време тук.
    Ако имаш желание - можеш да участваш в дискусиите в другите раздели на форума.
    Не позволявам някой да зловони в къщата ми - това не ти допада, онова не ти допада..., единственият ти пост извън търговията, която вихриш е пак с изисквания какво не ти харесвало в темите за телевизори.

Чувствай се свободен както да публикуваш офертите си на друго място, така и да се ограмотяваш с интересна информация от друго, по-подредено място.

За разликите м/у търговец и редовно пускащ обяви за продажби на нови смартфони... може и да си прав, не ми влиза в работата да се занимавам със сивата търговия в държавата

Мир и успехи.

13. Тук е от
    Apr 2010

Не, не мисля да пиша в другите теми докато кардинално не се изменят много неща тук, опитах, но не се получи - ще ползвам форума само за обяви. И не, не държа да си ми благодарен. А ако покрай психологическия ти комфорт съм нарушил и някое форумно правило, според което заслужавам бан - действай, няма да ме разстроиш

thinkpad... не знам как по-ясно да го обясня...
    В правилата е споменато, че трябва да имаш снимки към обявата. Такива нямаш.
    Защо нямаш - защото не си я публикувал както трябва...
    Вземи си направи труда и прегледай каква, част от снимките в темите в раздела се пускат именно по-този съвсем стандартен за всички форуми начин - т.е. по твоята абсурдна логика повечето публикуват обявите си не както трябва.
    .
    може и да си прав, не ми влиза в работата да се занимавам със сивата търговия в държавата
    Ако не си забелязал администрираш форум, в който има тема с точно такава търговия.
    Този пост е редактиран от thinkpad; 21-09-16 в 16:22.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Логиката ми няма как да е абсурдна - тук има факти - твоят начин на публикуване е довел до обява без снимки, нали така?
    Значи не е правилен, не виждам защо това те обижда, просто е факт.

Аз давам предложение с вариант, при който подобно нещо не може да се случи. Не твърдя, че е единствен.

---------------------

О.. предполагам, че има такива теми. Администраторът на форум няма как да поддържа всичко в ред, огрява, където види...
    Ето, твоята например е такава, убеден съм, че има и други макар да не се сещам какво точно визираш.

Това с идеята да съм ти благодарен... не го схванах.

16. Тук е от
    Apr 2010

Ето, твоята например е такава, убеден съм
    Каква е, kod? Сива търговия? Убеден ли си? Вероятно си наясно как получавам телефоните, дали ги купувам изобщо и какво фигурира в годишната ми данъчна декларация? Хубаво е преди да отправяш подобни твърдения да имаш информация, на базата на която да ги съставяш.

Това с идеята да съм ти благодарен... не го схванах.
    ...ще съм ти благодарен тази да е последната...
    Как да ти кажа, не съм тук да печеля благоволението или благодарността на администраторите - ако смяташ, че нарушавам някакво правило просто ми наложи бан. Ако не, то не ми обяснявай, че си щял да ми бъдеш благодарен, ако не пускам обяви само защото не държиш на конструктивна критика.

Телефонът е продаден. Отново извън форума. След като обявата в първия коментар не подлежи на редакция - какъв е правилния начин да се отблежи това?
    Този пост е редактиран от thinkpad; 21-09-16 в 16:54.

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Сива търговия? Убеден ли си? Хубаво е преди да отправяш подобни твърдения да имаш информация, на базата на която да ги съставяш.
    В по-горен пост ми опонира, не си търговец, а потребител, който случайно пуска оферти.
    Дай сега да се уточним... търговец ли си, издаваш ли документи за продажбите или си потребител, изкарващ някой лев от ненужни телефони и шродаваш по десетина на месец от личната колекция

не държиш на конструктивна критика.

Тук си прав. Този раздел никога не ми е бил по вкуса. Седи тук от 17 години, не смятам, че е полезен за болшинството потребители и трудно мога да го контролирам и да гарантирам, че някой няма да бъде излъган. Многократно съм пробвал да го премахна, но... не е удачно.
    В тази светлина - да, не приемам критика - предложение, нека да може да се редактира пост до безкрай не е конструктивна критика. Има причини да не може и те са внимателно обмислени, така че да носят полезност на болшинството участници във форума

Ако не, то не ми обяснявай, че си щял да ми бъдеш благодарен, ако не пускам обяви
    Мм... не си ме разбрал правилно. Не ти обяснявам нищо.
    Любезно показвам, че не ми е приятно хора, които не ценят труда ми и поддръжката на форума да го използват за да въртят търговия без да взимат участие в дискусии и да допринасят за полезността.
    Както споменах, не си помогнал на никой със съвет за години участие, сега изявяваш претенции за безплатна възможност вместо да си благодарен за нея... Просто... не виждам адекватна причина да търпя това...

Телефонът е продаден. Отново извън форума. След като обявата в първия коментар не подлежи на редакция - какъв е правилния начин да се отблежи това?

Правилният начин би следвало да го знаеш - пускал си достатъчно обяви в раздела, досега е нямало проблеми с тях, няма причина в момента да се появи такова питане

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продава: ZTE Axon 7 - 5.5" AMOLED 2K, Snapdragon 820 2.15GHz, 4GB RAM, 64GB ROM
    От thinkpad във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 25-08-16, 11:26
  2. Продавам: LeEco Le Max2 - 5.7" IPS 1440x2560, Snapdragon 820 2.2GHz, 4GB RAM...
    Последно: 30-06-16, 12:59
  3. Продавам: UMi Super - 5.5" IPS, 4GB RAM, 8-ядренHelio P10 ( MT6755), Android 6.0
    Отговори: 4
    Последно: 10-06-16, 16:48
  4. Отговори: 0
    Последно: 24-10-14, 10:12
  5. Продавам iPod 3G 64gb ЧИСТО НОВ!!!
    От aytlett във форум Продава
    Последно: 09-05-11, 20:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе