Купувам радио тунер(изрично без TV) за PCI слот.
Радио тунер съм виждал само на ISA и USB. Като на ISA струват 35$, колкото обикновен на PCI с TV.
Благодаря за съветите!Имам резерви относно казаното,но не искам да коментирам защото ще се превърне в тема.Преди 2-3 години са внасяни такива неща у нас.Най-често се касае за комбинация от радио тунер и звукова карта на фирмата Кронос.Ако някой има и иска да се отърве-купувам.
Точно на Chronos бяха, но на ISA, а не на PCI и бяха в комбинация с ESS ES1864 звукова карта.
/edit - имам, но не искам да се отървам
Мисля, че ми се намира такова "чудо" , обещавам в понеделник да проверя ! Искам до го погледна защото не съм го тествал , попадна ми случайно, и винаги съм си мислил, че е "леко" безмислено това чудо на техниката в наши дни , затова събира прах в офиса.
Аз пък имам Packard Bell комплект с дистанционно, класика в жанра, всеки ден се използва 25лв беше доколкото помня преди 7-8 години, в eBay още може да се намери 10$
batco,благодаря ти много, че поне се опита да помогнеш!Pizza+ дай повече инфо ако имаш.Аз имам Radio Packart Bell на ISA слот.Дълго време не ъпгрейтвах по тази причина(в България не се внасят нови дъна с ISA макар че съществуват).Комбинацията с TV е отвратително качество на радиото с каквито драйвъри и програми да го подкарваш.Аз исползвах Axife която ме кефи много но е малко капризна от към моделите на тунерите.
Тука http://navigator.idg.bg/index.php?p=204&id=1091072 гледам има някаква
Моя значи е точно като твоя, бачка си на дънце с ИСА, а дистанционното е към компютъра в хола (DVR- DVB Recorder) иначе за мен Радиатора е най-якия софт за тоя тунер под Винбоза.
Иначе имам и PixelView PlayTVpro и нямам проблеми с качеството, дори при едни и същи условия според мен е по-добър от Packard Bell-a