http://www.picvalley.net/v.php?p=u/28/27437_467.JPG не е ли хубавец работи на 12V на Имко 2 т.е. Правец 82.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/28/27437_467.JPG не е ли хубавец работи на 12V на Имко 2 т.е. Правец 82.
Попаднах на една тема
"Заглавие: Sell. ПРАВЕЦ 8М"
ПРАВЕЦ 8М
Цена по договаряне.
0888/222 652
ще ти пусна линка на съобщение да не се сметне за раклама на друг сайт
Дано ти свърши работа
п.с. Нямам нищо обво с човека просто ти показвам обявата
Свързах се с човека,но иска твърде много пари 100лв. Намерих документацията на робкото ако някой я иска мога да му я дам.
Аз имам една от тези щайги унас.Лошото е че непомня коя модификация на Правец беше.Интересното е че е от тези с вградено флопи и отделна клавиатура.Някои от игрите неми вървяха и ми бяха казали че искал още някаква платка да се сложи .Някои ако може да се ориентира и да каже дали върши работа на човека.
това май трябва да е 16 битова машина. Направи една снимка за да е по-сигурно и я постни в форума.
И аз в началото като ми го купиха го помислих за 16ка ама... 8мак е Просто немога да се сетя в момента за модела.
В момента няма как да направя снимки,защото не е при мен.може би до седмица ще да е ама...
@spoofer щом е 8 битова машина ще свърши работа.Ще ни го подариш ли?
@slave за нас са много пари 50лв. все пак техниката е стара и както съм написал по горе не ни трябва с пазарна цел ,а да се опитаме да поправим робкото.Имаме едно флопи вече,но другите части липсват.Мога да заменя един компютър Siemens Nixdorf PCD-5H/с флопи и лан карта/ или един лазарен принтер Brother HL-8e с останал тонер за 300 копия за един Правец с монитор или без.Относно левовата равностойност мога да дам 20лв. и да си поема куриера ако не сме от един град.
Момко, за 5 път ти повтарям най-напред да изровите контролера който се слага на 2 слот(мисля че беше) и който служи за връзка с Робко-то. Без този контролер и златен Правец да намериш - нищо не можеш направи.Първоначално публикувано от scalpelo
Така като го гледаш роботчето, мислиш ли е на USB порта се мушка ))))
Абсолютно! Без контролер, няма как да се върже Робкото към компа ......другият зор ще е намирането на софтуер за управление на робота чрез който се пишат командите за движение.Първоначално публикувано от Black Adder
Колеги наясно съм,че без контролера и без софтуера няма как да стане работата.Имаме ги и двата компонента програмата е RoBasic а контролера е една платка и се слага в самия слот на Правеца и е свързана с кабел с Робко 01 имаме и документацията/даже я имам сканирана ако някой я иска мога да му я пратя/.Всички други неща са налице без геройски загиналите в наводнението компютри.
Абе какво толкоз им е станало от наводнението на комповете?Първоначално публикувано от scalpelo
Ръждата ги е завладяла напълно,не палят опитах почистване със спирт и електронен вазелин ефекта беше само козметичен.Първоначално публикувано от Black Adder