Резултати от 1 до 10 от общо 10

Продавам laptop Dell Vostro 1500

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. badore
    Guest

Продавам laptop Dell Vostro 1500

продавам Dell Vostro 1500
    Intel Core 2 Duo 1.60 GHz
    2 GB DDR2,
    HDD 160 GB,
    VGA GF 128 MB, DVD+/-RW, PC EXPRES CARD SLOT ,
    LAN 10/100&WIRELESS, IEEE1394, CARD READER, 4*USB 2.0, BLUETOOTH,
    15.4 " WXGA TRUELIFE ,
    2MPH CAMERA, 9 CELL BATTERY ,
    МАШИНАТА Е С ОЩЕ 100 ДНИ МЕЖДУНАРОДНА ГАРАНЦИЯ ,
    ПРОЙЗВЕДЕН Е В МАЛАЙЗИЯ.
    1025$ , ТЕЛ. ЗА ВРЪЗКА И ИНФОРМАЗИЯ 0899992442
    ps: ЗА ОЩЕ 100$ МОГА ДА МУ УВЕЛИЧА ГАРАНЦИЯТА ЗА ОЩЕ 1 ГОДИНА.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Продавам laptop Dell Vostro 1500

Цитат Първоначално публикувано от badore
    ...ps: ЗА ОЩЕ 100$ МОГА ДА МУ УВЕЛИЧА ГАРАНЦИЯТА ЗА ОЩЕ 1 ГОДИНА.
    ти? кой си ти? (с смисъл, че ти даваш гаранция, че дори и да я увеличаваш можеш)

4. badore
    Guest

Гарацията е от Dell и от Dell мога да закупя удължаване на гаранцията за 1 г.
    между другото машината е нов внос от US.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Vostro 1510 скоро се предлагаше за по 1300лв с 36м тук в БГ
    ама нещо не ги виждам вече.

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Dell купен от щатите няма гаранция в БГ! ИЗбийте си го от главите това с гаранциите на Dell и HP !

7. badore
    Guest

Ако прочетеш официалната страница на Dell.com за международните им гаранций ще видиш , че сервиза в България няма право да отказва гаранционна подръжка. Още повече ако имат официален договор с Dell да извършват сервизна деиност.
    Същия случай е и с IBM за HP нямам информация от парва ръка.

8.  

9. DES
    DES е офлайн

Тук е от
    Jul 2005

HP сервизите отказват, ако модела е Павильон - те са за продажба в щатите и нямат гаранция тук.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от badore
    Ако прочетеш официалната страница на Dell.com за международните им гаранций ще видиш , че сервиза в България няма право да отказва гаранционна подръжка. Още повече ако имат официален договор с Dell да извършват сервизна деиност.
    Същия случай е и с IBM за HP нямам информация от парва ръка.

Работя с няколко представителя на Dell за България. Пробвай се да се обадиш на който искаш и продиктувай парт номера на лаптопа си пък да видим какво ще ти кажат, като разберат ,че е щатски. Тоя цирк вече съм го играл и го знам. Освен това истински легален сервиз на Dell за България няма .......както и няма Dell Bulgaria.Вносителите са няколко и сервиза им се състои в диагностициране на проблема и пращане до най-близкият представител на дефектиралата част за подмяна.

Общо взето на лаптопи купени от EMEA, гаранцията важи в целият свят , а на щатските само в Щатите и Канада. Въпреки ,че специално Dell имат и модели с пълна международна гаранция но мисля, че не ставаше въпрос за серията Vostro.

11. badore
    Guest

Аз съм склонен да повярвам че в България сервизите нямат договор с Dell и не са официални, обаче нямам достоверна информация и не искам да коментирам, все пак не аз сам отговорен за това аз просто продавам една машинка на човек който иска да има нещо по качествено и това е всичко .Аз не сам сервиз и прочие...

12. Тук е от
    Aug 2002

Извинявам се на колегата badore, че и аз ще му спамя в темата, но преди година и половина писах мейл на съпорта на Dell и отговора беше, че се попълва заявление формуляр (имам го в къщи) и с това се прехвърля гаранцията. Лаптопа, за който питах е Inspiron 1505. А това, че няма Dell българия нищо не означава, има достатъчно фирми, който са обълномощен сервиз на Dell. А пък и нищо не пречи да се пусне едно запитване със сервизния таг до Дел и да се разбере отговора на 100%, а пък после нека индекс или който и да е да откаже гаранцията. И като гаранция за качеството на лаптопите Дел съм имал 5 различни и нито един не е ходил на ремонт

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам чисто нов DELL VOSTRO 3560
    От omax във форум Продава
    Отговори: 3
    Последно: 03-09-12, 16:53
  2. Продавам лаптоп Dell Vostro 1015. Продаден!
    От tonystz във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 19-01-12, 13:50
  3. Отговори: 3
    Последно: 15-01-12, 16:33
  4. Продавам бизнес-клас лаптоп DELL Vostro 1310
    От the_v00d00 във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 14-10-11, 17:56
  5. Отговори: 3
    Последно: 03-05-10, 08:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе