Здравейте...
Дублирам обявата, която съм пуснал във Фото-Форум.
Основно него посещавам, но се сетих и за тук...
Ето основно за какво иде реч:
1. HITACHI Deskstar 3.5" - 30 лв. - ПРОДАДЕН !
ATA 160 GB/7200
2. SEAGATE Barracuda 3.5" - 30 лв.
U-ATA 120 GB/7200
3. MAXTOR Diamond Max 21 3.5" - 40 лв. - ПРОДАДЕН !
U-ATA 200 GB/7200
4. SEAGATE Barracuda 3.5" - 50 лв. - ПРОДАДЕН !
SATA 200 GB/7200
5. SEAGATE Barracuda 3.5" - 80 лв. - ПРОДАДЕН !
SATA 500 GB/7200
6. SEAGATE Barracuda 3.5" - 100 лв.
SATA 500 GB/7200 в USB метален бокс, махнал съм пластмасите
7. SEAGATE Momentus 2.5" - 80 лв.
SATA 160 GB/5400 в малка, алуминиева кутийка с кожен калъф и кабели - състояние нова.
ВСИЧКИ дискове са купувани с една единствена цел през последните 4-5 години - дълбок архив. Като насъбера информация и прехвърлям там, после прибирам диска в електростатично пакетче, после в шкафа.
Изваждани са 2-3 пъти в годината и са пускани за прехвърляне.
2.5 инчовият хард е направо нов, защото като си купих вайото и го ъпгрейднах с 500 ГБ бърз, а този го оставих за архив. Сумарно да има часове работа... докато прехвърлям архивите си.
Всички дискове работят добре.
Колебая се дали да ги продавам и да прехвърля целият архив вече подреден на един РАЙД масив и така да го прибера в шкафа с цел удобство, което ми се налага 2-3 пъти в годината ползване.
/* тук обяснявам защо не съм дал цени в другия форум и защо се колебая дали да ги продам. Съобразявайки се с правилата в този форум аз слагам цени, които мисля за разумни. Също така обяснявам за състоянието на техниката, че фактически е на броени часове, защото не са работили като основни системни дискове в някой система, а са купувани с цел архив. Разбира се няма как да дам гаранция за думите си, просто някои хора знаят как си пазя техниката, но все пак... гаранция-Франция, както обича да казва народа. */
Техниката се намира във Варна.
За контакти или тук - с ЛС или на скайп: krassynavy
Това е, благодаря за разбирането!