Здравейте,
Днес се опитах да поразчистя някои неща, но не ми се иска да ги изхвърлям. Реших, че е добре да създадем една тема, за неща, които сме склонни да подарим някому.
Добра идея е да се пише в темата само от хората, които искат да предложат нещо, а тези, които се интересуват да общуват с подаряващия САМО чрез лични съобщения, за да не се превърне темата в "Търся си намсикво...". Така и подаряващият може да реши на кого да даде нещата, и няма да се получават истории от сорта "Ама аз бях първи...".
Аз, например, предпочитам да дам нещо на човек, който по някакъв начин ми е направил добро впечатление, а не на търгаш, опитващ се да изкара два лева от вехториите ми. Не, че зная как да отсея търгашите, но... Абе, поне ще се съобразя с приемлив правопис и пунктуация на личното съобщение
Оказа се, че форумът има ограничение от максимум 8 файла в едно мнение, та ще добавя и втори пост след малко, но ето описанието на първите 8 неща:
001.JPG 002.JPG 003.JPG 004.JPG 005.JPG 006.JPG 007.JPG 008.JPG
- дистанционно за компютър с приемник за COM порт и планка за извеждането му от дъното
- кабел за TV-out към някакво видео (не помня какво) - подарен
- кабел D-SUB - component (единият компонентен накрайник прекъсваше по спомен)
- Firewire (IEEE1394) платка за PCI (подарена, mirizlivpor се оказа много грамотно и възпитано момче)
- 56Kb модем (за AMR слот е)
- кабел S-video - S-video
- инфрачервен приемник за USB порт
- разни вентилатори (различни размери) и два радиатора (за socket A ставаха) - понамаляха, но има още някакви