Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

Продавам лаптоп HP Omnibook 6000

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: Продавам лаптоп HP Omnibook 6000

Ядосах се,че се моят лаптоп се продава някъде за жълти стотинки и затова написах "забележката".* Не виждам каква е причината да пиша нещо,което мисля,че е така. А даже не съм и посочил* някой,а просто са ми съмнителни цените. Както и да е...няма да си редактирам коментарите по-горе,защото смятам,че съм прав да се ядосвам за офтопика ,който изписаха* всички тук.
    Ако съм наранил чувствата на някой нека ме извини и да се постави на моето място.И най-вече - да НЕ пише повече в темата ,който има нещо да ми казва да ми го каже с ЛС или лично!

ЛАПТОПА СЕ СВАЛЯ ОТ ПРОДАЖБА

2.  

3. Тук е от
    Jun 2004

Понеже се изписаха доста тежки думи - аз съм контактувал по интернет неколкократно със System Error, и досега съм останал с отлични впечатления и при покупките, и при продажбите.

Отдавам "забележката" му на случката със служебния му лаптоп, както и на младостта му. Не виждам причина да не продължа да го уважавам за качествата му - за мен той е достатъчно точен и стабилен.*

4. Bat_
    Guest

Абе хора нямате ли си друга работа ....мислех сне тоя форуме посещава само от разумни и здаржани хора ....

5. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Крадените лаптопи изобщо не се "рекламират" чрез обяви, където и да е, най-малкото защото тия, които са ги "свили" отнякъде си нямат представа как става това, а и твърде бързо ги пласират понеже нямат време да чакат някой да се сети да ги забележи из обявите.
    Ако става въпрос, тук (в Добрич - бел. Slero) продадоха лаптоп за 50 лв на великотърновец и след 2 седмици куките го откриха в Търново. За кражби и други злоупотреби, свързани така пряко с компютри не ми се говори,че много има за казване..
    [peace]

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Цитат Първоначално публикувано от MrMyr
    ... тук продадоха лаптоп за 50 лв на великотърновец и след 2 седмици куките го откриха в Търново...

Хайде да се поясниш, ако обичаш, какво означава това "ТУК". Във форума ли е минала такава сделка (как ли не съм я забелязал!)... На първо четене изказването звучи точно така, което хвърля сянка върху доброто име на Setcom.

Относно споровете по-горе - @System Error, ако не те познавах лично, да ти бях затрил още първия пост...

Струва ми се, че темата е изчерпана, още малко и ще е с катинарче.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от System Error
    Ако съм наранил чувствата на някой нека ме извини и да се постави на моето място.И най-вече - да НЕ пише повече в темата ,който има нещо да ми казва да ми го каже с ЛС или лично!

ЛАПТОПА СЕ СВАЛЯ ОТ ПРОДАЖБА
    От мен си извинен*
    Аз също бях доста заядлив* :dock:

п.п. Все пак,повлиян от мнението на тези,които те познават лично или виртуално.

8.  

9. silverfox
    Guest

От мен си извинен
    Пък от мен - не!

На глупави въпроси не отговарям.
    Все още не съм разбрал как точно ще докажеш, че лаптопа не е краден, "за разлика за съмнително евтините лаптопи, които се предлагат в този форум". Може би високата цена е доказателство???

/edit - свалянето на лаптопа от продажба не оправдава обидите които понесохме. И какво значи "И най-вече - да НЕ пише повече в темата ,който има нещо да ми казва да ми го каже с ЛС или лично!". Значи досега обиждаше публично, ама отговорите тайно. Досега се въздържах да ти отговоря на поста, защото съм на мнение, че не си заслужава да падам до нивото ти, ама ти мина всякакви граници.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Ядосах се заради спама,който генерирахте за 0 време... Така или иначе никой от вас не е имал интерес да купи лаптопа,затова и отговорих по този начин.
    Дали ми се сърди някой или не си е негов проблем и без това не ми пука за мен сте си непознати.

П.П. Еййй някой да повдигне темата за краденият хардуер и веднага да го оплюете... Браво на вас!

11. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от System Error

П.П. Еййй някой да повдигне темата за краденият хардуер и веднага да го оплюете...
    Прекалена мнителност,предполагам си предубеден,поради преживяната лична загуба.
    По мое мнение никой тук не толерира продажбата на краден хардуер - може да се случи на всеки.
    Все пак,погледни нещата и от гледната точка на честните хора,които пишат тук.Ти веднага подскочи,като ти казаха нещо за твоя лаптоп.Добре все пак,че се извини-напъни се още малко в тази насока на проява на емпатия.

12. silverfox
    Guest

Е, дали съм имал намерение да купувам лаптопа е друга тема. Аз по принцип си търся някаква такава машинка, след като се издъни моя, но едва ли по този начин А колкото до спама той беше генериран само от едно твое единствено изречение

13. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Slero под "тук" едва ли имам предвид форума при условие,че наравно с "тук" споменавам и име на град. Става въпрос за Добрич и не се обиждай, но това ти изказване прозвуча някак параноично. Далече съм от намерението да "хвърлям сянка върху доброто име на Setcom" най-малкото, защото нямам причини. /...нито пък бих могла да извлека някаква полза от подобно нещо./

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@Slero не мисля че като го познаваш трябва да се толерират обиди от сорта на "не е краден за разлика за съмнително евтините лаптопи,които се предлагат в този форум"

Определено това не е място за избиване на каквото и да е ( да не говоря че и цената е малко нетърговска )
    Относно system Eror І чувал съм и лоши и добри неща за него , но това нетрябва да умаломажава неволното изтърване на нерви.

Не нападам никого и не искам никакви мерки да се вземат - единственото което подчертавам е че не трябва да се толерират свободни изкавания и обиди към участниците - още повече към чоек който аз познавам и уважавам - прекалено коректен човек @Dark Rose* да го наричат - тъпак и крадец ! - това си за бан ( някои могат да обиждат - други не ). Правилата са за всички еднакво - @Ru boy , заради подобна глупост , но на административно ниво си замина и се отказа от админ. права!

16. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Г-н Техно, защо не се успокоиш. Всъщност ми е интересно какво лошо си чувал за мен,че ми е интересно,но нека го обсъдим или по кюто или на ЛС,за да разбера КОЙ пуска клюки. :knuppel2:

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Май наистина от самото начало не трябваше да правя компромис с тази тема...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Продавам процесеор AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 BOX - 50 лв. Продаден
    От oldviper66 във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 24-05-12, 12:23
  2. Проблем с лаптоп HP nc 6000
    От blue1 във форум Мобилни устройства
    Отговори: 11
    Последно: 16-03-10, 21:17
  3. Продавам Athlon 64 X2 6000 AM2 - 100лв
    От cornfield във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-10-08, 16:28
  4. Проблем с лаптоп HP Omnibook 6100
    От cotac във форум Мобилни устройства
    Отговори: 10
    Последно: 26-07-07, 11:37
  5. Продавам лаптоп Hewlett Packard Omnibook 6000
    От canto във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 27-03-06, 20:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе