Продавам лаптоп HP Omnibook 6000
Продавам лаптоп HP Omnibook 6000
Eто параметрите му :
Display: 14" TFT (има гаранция до края на март 2006)
CPU: Pentium3-М 700Mhz
RAM: 128 MB PC133
HDD : 40 GB Samsung (на около 2 месеца с 34 месеца остатъчна гаранция)
VGA: Ati RAGE Mobility 8 MB
CD/DVD-ROM
IRDA
3Com LAN 10/100 Mbps ; 56K modem
Батерията е за рециклиране,но поправката влиза в цената.
Цена:790лв
Цена без рециклиране на батерията: 660 лв
В перфектно състояние е и мога да изпратя снимки по мейла или icq.Играл съм леки игри (NFS 5 : Porsche Unleashed и Quake 3) и не съм имал проблеми.
За контакти : ICQ 119724707 e-mail: dos@gbg.bg
Забележка : Лаптопа не е краден за разлика за съмнително евтините лаптопи,които се предлагат в този форум.
Re: Продавам лаптоп HP Omnibook 6000
Цитат:
Първоначално публикувано от System Error
Забележка : Лаптопа не е краден за разлика за съмнително евтините лаптопи,които се предлагат в този форум.
:offtopic:Много самонадеяна забележка :knuppel2:
"Забележка : Лаптопа не е краден за разлика за съмнително евтините лаптопи,които се предлагат в този форум."
Ако визираш някой от форума - моля бъде конкретен, а не обиждай всички участници тука ....
Ахааа крадците сами се издадоха аа? :knuppel2:
А знаете ли какво пише на тази табелка :stupid: ? А на тази :offtopic: ?
Цитат:
Първоначално публикувано от System Error
Ахааа крадците сами се издадоха аа?* :knuppel2:
А знаете ли какво пише на тази табелка* :stupid: ? А на тази* :offtopic: ?
Вероятно с първата потвърждаваш това,което си помислих при прочита на "забележката" ,а с втората - още повече.
Можеш да развиеш една теория на вероятностите тука,ама това,което съм искал да кажа съм го казал.Ама вероятно ти си си "тъпанар" както си се описал сам. :016:
Спри с обидите! Приеми тази забележка като официален жълт картон!!!
Е след като си толкова умен как ще докажеш, че тоя лаптоп не е краден?
На глупави въпроси не отговарям.
П.П. Приемете това за жълт картон за продажба на хубавата машина в този форум!!!
Цитат:
Първоначално публикувано от silverfox
Е след като си толкова умен как ще докажеш, че тоя лаптоп не е краден?
Не е краден вероятно, но има нещо друго ... този субект System Error продаваше преди време дефектни компоненти на добри цени в 2-3 форума - изключително некоректен е. Вероятно схемата и тук е същата, така че много внимателно, ако някой има желание да се занимава с него ... :detective:
Цитат:
Първоначално публикувано от DGP
Не е краден вероятно, но има нещо друго ... този субект System Error продаваше преди време дефектни компоненти на добри цени в 2-3 форума - изключително некоректен е. Вероятно схемата и тук е същата, така че много внимателно, ако някой има желание да се занимава с него ...* :detective:
Ти направо ме разби!
1.Аз съм този System Error,който се е регистрирал с този ник само в основните големи форума - в* най-добрият \ на HardwareBG\ , в Сетком, в Техбг.ком и в Комекс груп. Провери там ако искаш попитай и ще ти кажат дали продавам боклуци.
2.Досега не съм продавал дефектни компоненти без изрично да е написано,че са такива!
3.Много мразя когато някой отправя клевети,знаеш,че има начин да си търся правата(ако ми се занимава).
П.П. Явно в този форум е ударил дъното вече...
3.Много мразя когато някой отправя клевети,знаеш,че има начин да си търся правата(ако ми се занимава).
Това много точно важи по повод първия ти пост
Цитат:
Първоначално публикувано от XaMaB
Това много точно важи по повод първия ти пост
Да,аз затова се включих,освен това ниският интелект ме побърква :2guns:
Moдератора какво ли чака?? Или гледа докъде ще стигне .
Бам и толкова.
Субекта показва липса на най- елементарно възпитание и обноски към съформците.
Написаното от мен може да се счита за предположение,но имаше лаптопи на нереални цени (което ме накара да смятам,че са крадени). А пък вие ,които сте толкова честни защо пишете в темата? Според мен тука явно си правите някакви далавери и като засегнах този въпрос веднага пропищяхте. Ами аз не съм такъв човек да търпя крадци.
Може реакцията да ми е крайна,но преди няколко месеца откраднаха службеният ми лаптопа Toshiba,но както и да е ...* :2guns:
@Xamab: Ами ако докажеш кого съм имал в предвид може и да успееш. Без да кажа / напиша нещо няма начин да понеса отговорност за интерпретацията на някои хора. :stupid:
Ами за мен само разваляш долу-горе доброто впечатление което имах от хардуербг за теб.
За останалите които не са имали и такова си представи какво си мислят по твой адрес.