Продавам памет НОВА за Лап Топ на цена 100лв броя,налични 10.Гарантирано качество SAMSUNG 512MB DDR SODIMM 333Mhz 200PIN PC MAC LIFETIME WARRANTY FOR LAPTOPS/NOTEBOOKS и доживотна гаранция от Samsung.
k_raxmyni@yahoo.com
Продавам памет НОВА за Лап Топ на цена 100лв броя,налични 10.Гарантирано качество SAMSUNG 512MB DDR SODIMM 333Mhz 200PIN PC MAC LIFETIME WARRANTY FOR LAPTOPS/NOTEBOOKS и доживотна гаранция от Samsung.
k_raxmyni@yahoo.com
При 80лв. бройката, "САМО" и "УНИКАЛНА ЦЕНА" звучи наистина интересно.
Първоначално публикувано от silverfox
Без да се хваля, ама продавам такива неща и в моята ценова листа са по 80лв. Аз също не съм ги брал по дърветата. Хайде да не си правим реклама.
@Dell: хмм, че то по магазините е 80 лв тази памет бре.
silverfox ме е изпреварил с 2 сек
@Dell, по добре дай основания за по-високата си цена отколкото само да пускаш цитати със смайли.
Цената във Мост е 53$ крайна цена без ддс(512MB DDR333 200PIN SODIMM 49.50 51.50 53.00), във Вали и Стемо е по 49$ без ддс, а в Ресет e 43$ без ддс.
С Dell се разбрахме за цената на ПМ. Гледам, че и неговата цена е малко коригирана, но ... малко :coolsmiley:
Откога без ДДС се нарича краина цена?С какжа гаранция са?Първоначално публикувано от bucho
mod.edit FearMe
продадена ли е, за да затварям темата?
иначе трия всички постове, които не са свързани директно с продажбата.
p.s. dell, имаш 0 постове тук. просто за сведение да те информирам, че тук баламурници няма, или поне не сред активните участници. не се толерира dir-овско поведение, както и подценяване на съфорумците. много добре знаеш, че твоята гаранция има нулева стойност, защото ти си никой на пазара, а мост, вали и стемо са НЯКОЙ