Здравейте!Искам да ви помоля за Bашето мнение относно мнoгoфункционално устройство Lexmark X1190 и въобще за марката Lexmark ? Благодаря предварително!
Здравейте!Искам да ви помоля за Bашето мнение относно мнoгoфункционално устройство Lexmark X1190 и въобще за марката Lexmark ? Благодаря предварително!
Нямам наблюдение върху Lexmark, но преди около месец и аз си мислех да взема този модел 1190, обаче първо проверих дали има евтини(неоригинални) консумативи за него и не успях да намеря. Според мен зависи колко ще печеташ(сканирането мисля, че не е проблем). Ако е по няколко странички седмично, скъпия консуматив не е проблем, но имаче Lexmark според мен не си заслужава. В крайна сметка взех Canon pixma1500 с BCI24 патрончета с мастило(на canon има модели с консумативи, които ги няма евтини!!, а и не ми се занимава с пълнене) и смятам да взема и отделно скенер(да са отделно е по други причини, които не са свързани с качеството на техниката). Като заключение: Проверяваш колко струват консумативите и после си избираш машинка.