Продавам Дъно Gigabyte GA-7N400Pro2 с чипсет nForce2 Ultra400- 40$* Процесор AMD AthlonXP 2400+ Thoroughbred-B -40$* Видео карта ASUS ATI Radeon 9550GE 128MB 128bit. - 45$ и Памет 512MB (kit 2x256MB) Nanya NT256D64S88B1G-5T* PC3200 - 45$
Повечето компоненти са още в гаранция, работят отлично!* * Ще ъпгреидвам и имам оферта от асемблатора ми за горепосочените компоненти така, че цената е твърда!* Тел. за контакти- 0899384405** Пазарджик.
на дъното и паметта не можеш да им вземаш повече, но да знаеш пък, че и на тези цени са почти непродаваеми
на процесора и видеото може да търсиш мъъъничко повече, но ще станат близо непродаваеми, както са горните две
аз прогнозирам, че първо ще продадеш видеото, после процесора, после паметта (евентуално) и накрая ще си останеш с дъното в ръце
отбелязах вече, че имам работеща оферта за компонентите. Просто покачих цената с 1 мисъл на горе! Все пак Асемблатора ми не ги взима за себе си, а ще ги продаде в конфигурация 2-ра ръка и то на не по малка цена от която аз предлагам тук!
Процесор AMD AthlonXP 2400+ Thoroughbred-B - 133MHz FSB ( 266)* Отключен !!!
Клоква се до 166 FSB* без* проблем ( за 200 ще трябва да се свали множителя )
Процесора е с реална честота 2 GHz ( 15 x 133 ) Предполагам че на 13 х 200* ( 2,6GHz няма да са му проблем ! )
Mr.TECHNO е абсолютно прав! Работи на 133MHz FSB. Множителят не е отключен, процесора не е клокван!
Но за съжаление утре го продавам на асемблатора ми
Междо другото чрез мониторинга на BIOS ми показваше някакви ужасни температури от порядъка на 60 градуса при не натоварен режим!!! (Кутията ми е отворена!)
Предполагам, че проблема идва от калпав радйатор. Но е твърде възможно, и самият BIOS, да ми дава некоректни стойности за температурата. :knuppel2: защото радйатора не пари чак толкова на пипане!!!
Май трябва, да отбележа, че имаше проблем с монтажа на самият радйатор защото в непосредственна близост до цокъла има едни големи кондензтори който пречеха за коректното монтиране и се наложи да пилим радйатора на шмиргел