Продавам компютър /става за филми игри нет.../
CPU - Athlon64 2800+ /s.754, 512KB cashe, 64 bit/, Box
MB - Abit KV8Pro VIA K8T800 Pro,1GHz FSB and 2GHz HT, AGP 8X, SATA, Gbit lan
VGA - Albatron FX5900 XT Turbo 128RAM/256bit /с добавено cooler master охлаждане, с възможност за работа с пасивно и активно охлаждане/
RAM - 2x256 MB DDR400 Kingston Kit
HDD - 160 GB SEAGATE /SATA, 8MB cashe,7200/
ATX Case, 300W Power Supply
Вградения в дънната платка звук не работи, но има сложена C-Media звукова платка/стерео/ на PCI slot сложена
=================================
от гр. Варна съм, имайте го в предвид...
=================================
$350
joy_boy@mail.bg
п.п.
благодаря за проявения интерес към харда и други части от компа, но да поясня за да не си губите времето:
продавам го само заедно, няма "колко искаш за паметта, колко за харда"
Re: Продавам компютър /става за филми игри нет.../
И аз съм от Варна
склонен ли си на пазарлък ?
какви са остатъчните гаранции ?
на пазарлък? хм, мога да ти смъкна десетина долара ако обещаеш да почерпиш една бира :)
а остатъчни цени не знам какво е :(..
ако питаш за нещата поотделно, то не ми се иска да го продавам на части. единствено видеото мога да дам само.. (просто държа да го продам и с парите веднага да купя друг)
Цитат:
Първоначално публикувано от Joy_Boy
на пазарлък? хм, мога да ти смъкна десетина долара ако обещаеш да почерпиш една бира :)
а остатъчни цени не знам какво е :(..
ако питаш за нещата поотделно, то не ми се иска да го продавам на части. единствено видеото мога да дам само.. (просто държа да го продам и с парите веднага да купя друг)
пита за "остатъчни гаранции".
не, че не може той сам да ти каже - ама да не се губи време(времето е пари :grin:).
мерси че ми поясни, вече сам се усетих, но не съм го редактирал още понеже говоря така или иначе с човека :)
кво да правя че все цени са ми в главата :Р
Ако харда има остатъчна гаранция и все пак решиш да го продаваш :) давам 90лв
Цитат:
Първоначално публикувано от Brat4eda
Ако харда има остатъчна гаранция и все пак решиш да го продаваш :) давам 90лв
мне :), ще пропусна
Цитат:
мне :), ще пропусна
Гаранция все пак има ли? Щото Seagate обикновенно имат по 3 години(5), което значи, че едва ли ти е изтекла.
Може и някой лев отгоре да дам :P
90 лв - интересно пердложение - ако се навие ще дам 91 ЛВ за харда , ама ми се струва че тук пак се ловят рибки !
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
90 лв -* интересно пердложение - ако се навие ще дам 91 ЛВ за* харда , ама ми се струва че тук пак се ловят рибки !
?
Крайната цена във една фирма до Севастопол е 144лв (все пак в момента долара е нисък, а и хардовете падат). Пак същия хард Сигейт 7200.9 САТА, 8мб
Като махнеш 30% от цената, щото все пак харда не е чисто нов ;) става 100лв...
Та аз давам 100лв вече, както съм писал и в предното си мнение :P, стига гаранция да има.
не виж сега.. :) оценям предложението
ама както сам виждаш, към харда така или иначе има интерес и винаги мога да го продам
продавам единствено и само заради видеокартата която е на агп.. харда мога да си го сложа и на новото пс, така, че мога и изобщо да не го продавам.. просто мисля, че по лесно ще продам цяла конфигурация от колкото само видеокарта и дъно..
та ако някой иска само видеокартата или само дъното - тогава вече можем да го ворим :)
другите неща не ги давам отделно
===
по одношение на гаранцията на харда... те и кингстън дават лайфтайм гаранция, ама ако след изтичането на 12/24,36 или колкото там са ти дали/ месеци идеш при продавача с идеята да ползваш тая лайфтайм гаранция, най вероятно да те прати някаде из азия да си я търсиш директно от кингстън.. ама взехме да излизаме от темата :), накрая май ще взема да го подаря на сестра си тоя комп :)
Цитат:
по одношение на гаранцията на харда... те и кингстън дават лайфтайм гаранция, ама ако след изтичането на 12/24,36 или колкото там са ти дали/ месеци идеш при продавача с идеята да ползваш тая лайфтайм гаранция, най вероятно да те прати някаде из азия да си я търсиш директно от кингстън..
та само както сме излязли от темата - lifetime limited е гаранцията на това което казваш, сиреч: 3 години локална гаранция, а после го пращаш на производителя, което е безсмисленото!!!
:offtopic:
Цитат:
По одношение на гаранцията на харда... те и кингстън дават лайфтайм гаранция, ама ако след изтичането на 12/24,36 или колкото там са ти дали/ месеци идеш при продавача с идеята да ползваш тая лайфтайм гаранция, най вероятно да те прати някаде из азия да си я търсиш директно от кингстън.. ама взехме да излизаме от темата :), накрая май ще взема да го подаря на сестра си тоя комп :)
Е да, затова в по-горно си мнение съм сложил (5) във скоби, щото повечето фирми дават 3 години гаранция + 2.
Мерси все пак, че поясни относно намерението си да не продаваш харда :P
Добре де стига сте спорили за този хард.
Предложи цена за Дъното+процесора+памет, може пък да успееш да се оттървеш *от тях :coolsmiley:
оф наистина стана много оф топик :) от дъното и процесора и още повече от паметта мога да се оттърва лесно, трудното е видеокартата, айде стига вече, продавам само цялата щайга