Продавам памет за лаптоп SDRAM SODIMM 144pin PC133/100.
128MB - 35лв.
256MB - 60лв.
0888 857316
Продавам памет за лаптоп SDRAM SODIMM 144pin PC133/100.
128MB - 35лв.
256MB - 60лв.
0888 857316
Ако решиш да коментираш цената пиши лс.
Виждам, че цитираш solariscomputers и цените им като аргумент в предишни спорове. Да сравним техните цени за същата памет с моите и предложи в коя посока да коментирам цената.
solariscomputers :
Памет 128MB/ 256MB SO-DIMM PC100 - Цена: 45/ 85 USD
http://solariscomputers.com/index.ph...ype=2&vshand=1
Виж сега, в горния пост съм ти го написал кратко и ясно. Тези Соларис са пълни мизерници по отношение ценова политика. Пример: Dell C610 от notebook-bg.com za 560лв, при тях е 750. Моля те концентрирай се върху темата си и остави историята на друг. В тази посока на мислите стигам до извода, че мога да ти дам за 256 не повече от 40лв. Не те знам от къде и от какви кенефи си ги търбушил старите чарколяци и не смятам да ти правя 200% икономическа печалба. И понеже виждам, че си хитрец някакъв амбулантен я скивай тука http://ram.free.bg/
Даже си преосмислих офертата, давам ти 25лв за 256Mb!
P.S.
Мисля да пусна линка във форума като обява
Впечатлен съм как на Тошко синчето ръси обиди във всички теми, в които се намеси; прави се на най-големия дилър, който знае всички цени, а другите са бунаци и ядат доматите с колците; той самият в кенефи не рови, но навсякъде предлага да изкупува "щайги" и "таралясници" за без пари. Неслучайно май има най-ниския рейтинг, който съм виждал във форума -4.
Хубаво е да има и такива смешници, да ни оправят настроението
Росене, ако 256-цата е с по 8 чипа от всяка страна, обади ми се да се разберем да я тествам...
Скоро получих официално предупреждение относно коментарите и спрях.  Бихте ли направили същото ?
Стига спам в темата.
Моля Модератор/ Администратор да се намеси .
to6kovoto, благодаря за добрия тон.
Такива като теб вече не ме впечатляват дори.
Нищо , ще пораснеш и ще разбереш , че грешиш.
Давам 50 кинта за PC133 256Mb.