Търся процесор PIII ili Celeron 1ghz без Туалатин(че дъното не го подържа) :bravo
предложения тук, на poinovito@abv.bg или SKype: Poinestiq
:)
Преглед за печат
Търся процесор PIII ili Celeron 1ghz без Туалатин(че дъното не го подържа) :bravo
предложения тук, на poinovito@abv.bg или SKype: Poinestiq
:)
Мога да предложа P III 1000/256/133 - 55 лв.
Бартер за Celeron 800mhz с доплащане ? :)
poinovito, правиш upgrade от 800 на 1000 ? :-memnon
ЗА ТРИЕНЕ ! ! !
сори Камене - недогледах !
а и защо си пак на 39 рейтинг ? :) - я да оправим работата !
Цитат:
Първоначално публикувано от Poinovito
По принцип лошо няма за бартери (въпреки че в момента имам над 60 процесора с370), ама лошото става с куриерите. За процесора съм навит, ама за куриери да поемам - не съм навит. А пък ти ако поемеш и двата куриера - става неизгодно за теб, така че идеята пропада...Цитат:
Освен това последният Селерон 800 го продадох преди десетина дни за 20 лв., зависи ти колко оценяваш твоя...
Мисля, че е по-добре за теб да си го продадеш самостоятелно.
Аз също се чудя - тоя 800 най-вероятно ще тръгне на 133 шина и ще направи 1066, само кешът му е по-малко от Р ІІІ, ама като търси - аз предлагам :)Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Защо да поемаш 2 куриера... Доколкото знам, когато искаш да пратиш пратка куриера идва при теб и му казваш че пращаш за сметка на получателя и това е... Той ти таксува самата пратка а не идването...
Точно така е - аз ще пратя към Благоевград единия за сметка на получателя, а той как ще ми прати неговия, за да стане бартера? Аз не съм съгласен неговият процесор да е за моя сметка, така че той трябва да поеме транспорта и на неговия процесор и става неизгодно за него. Затова не става бартер с куриери...Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
FearMe, незнам кое му е смешното, може би, че съм споменал ,че търся и Селерон ок по съм навит за Pentium 3 и тук ми се вижда съвсем смислен ъпгрейда, не мислиш ли!Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Между другото Благодаря на Всички намерих си
poinovito, не се засягай. просто във времето на 3000-3500-4000MHz процесори скокът от 800 на 1000 има смисъл само ако ти излезе без пари. каквото ти е вървяо преди - ще върви и след, а по-нови неща няма да ти тръгнат така или иначе
честито за upgrade-a, да си го ползваш със здраве
Нашия, кога успя толкова бързо? :Drinks:Цитат:
FearMe няма проблеми, не съм се засегнал изобщо просто изпитах силната нужда да се защитя :) Пък и ъпгрейда най вече го правя от любов към човъркането :) Мерси за пожеланията angel