Търся процесор PIII ili Celeron 1ghz без Туалатин(че дъното не го подържа)
предложения тук, на poinovito@abv.bg или SKype: Poinestiq
Търся процесор PIII ili Celeron 1ghz без Туалатин(че дъното не го подържа)
предложения тук, на poinovito@abv.bg или SKype: Poinestiq
ЗА ТРИЕНЕ ! ! !
сори Камене - недогледах !
а и защо си пак на 39 рейтинг ? - я да оправим работата !
По принцип лошо няма за бартери (въпреки че в момента имам над 60 процесора с370), ама лошото става с куриерите. За процесора съм навит, ама за куриери да поемам - не съм навит. А пък ти ако поемеш и двата куриера - става неизгодно за теб, така че идеята пропада...Първоначално публикувано от Poinovito
Освен това последният Селерон 800 го продадох преди десетина дни за 20 лв., зависи ти колко оценяваш твоя...
Мисля, че е по-добре за теб да си го продадеш самостоятелно.
Аз също се чудя - тоя 800 най-вероятно ще тръгне на 133 шина и ще направи 1066, само кешът му е по-малко от Р ІІІ, ама като търси - аз предлагамПървоначално публикувано от FearMe
Защо да поемаш 2 куриера... Доколкото знам, когато искаш да пратиш пратка куриера идва при теб и му казваш че пращаш за сметка на получателя и това е... Той ти таксува самата пратка а не идването...
Точно така е - аз ще пратя към Благоевград единия за сметка на получателя, а той как ще ми прати неговия, за да стане бартера? Аз не съм съгласен неговият процесор да е за моя сметка, така че той трябва да поеме транспорта и на неговия процесор и става неизгодно за него. Затова не става бартер с куриери...Първоначално публикувано от glowndark
FearMe, незнам кое му е смешното, може би, че съм споменал ,че търся и Селерон ок по съм навит за Pentium 3 и тук ми се вижда съвсем смислен ъпгрейда, не мислиш ли!Първоначално публикувано от FearMe
Между другото Благодаря на Всички намерих си
poinovito, не се засягай. просто във времето на 3000-3500-4000MHz процесори скокът от 800 на 1000 има смисъл само ако ти излезе без пари. каквото ти е вървяо преди - ще върви и след, а по-нови неща няма да ти тръгнат така или иначе
честито за upgrade-a, да си го ползваш със здраве
Нашия, кога успя толкова бързо?Първоначално публикувано от Poinovito
FearMe няма проблеми, не съм се засегнал изобщо просто изпитах силната нужда да се защитя Пък и ъпгрейда най вече го правя от любов към човъркането Мерси за пожеланията angel