Кажи колко ти се дава на едно лично , ако даваш хубави пари , ще ти ги дам.Първоначално публикувано от mvg
каква е цената на целерона туалатин и какъв е "лекия проблем " ?
Мда- който не гледа така е
От Варна съм , може ли да го тествам и тогава да реша дали да го купя ?
иможе ли снимка на проца да видя кои липсват и дали не може да се модне нещо .
Това че не гледаш е допустимо , по-кофти е че ми приписваш думи , които не съм употребявал . Не съм писал "лек проблем " , защото за мен не се оказа толкова лек , макар да му залепях пиновете отново , и те да контактуваха /замерено с мултицет за връзка с подобните им/ не тръгна със залепените . Заработи след като отново ги разкарах ,да не се повтарям чети написаното.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Снимка може , а за тестове и решения :Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Първоначално публикувано от A40
Може ли да кажеш дали липсват тия три пина: AN3, AJ3 и AK4?
Ако липсват те, значи е правен опит да се подкара на ВХ или 815 дъно, което НЕ поддържа Туалатин. Според тази: статия, ако не се направи връзката между АК4 и АК26 процесорът не се държи стабилно.
За съжаление си от Варна - ако липсват ТОЧНО тези 3 пина, съм съгласен да дам 20 лв, но с транспорт за твоя сметка по ЕКОНТ до Пловдив.
Продаден е туалатина . Подкарах го на Lucky Tech P6ZX7 , което е PPGA .
Както винаги Миро е прав ( особено за липсващите пинчета или т.е мода към Bx/Zx )
И 256 МБ SD Ramе продадена , кой каза 90 лева за дъното , процесора и 2 х 64 MB SD Ram 100 mhz ?! Айде , отървайте ме бе !