Търся си нещо такова или подобно по клас!!!
Преглед за печат
Търся си нещо такова или подобно по клас!!!
Аз също си търся такава карта, нова или втора употреба.
Нещо такова става ли?
http://www.asus.com/products4.aspx?l...48&modelmenu=1
:yahoo: :ole :ole
Човека си търси видеокарта, не ATI... :-)
niakoi, ако успееш да предизвикаш градивна дискусия nvidia vs. ati ще те черпя лично една бира! копнея за една подобна тема, която да не замре след 3-4 поста....Цитат:
Първоначално публикувано от Niakoi
Картата ми е по слаба от 6600GT, но си я бива :god :god :godЦитат:
Първоначално публикувано от Niakoi
Някога сърбах попарата не едно ATI и смятам да не ми се случва отново. По-късно имам наблюдения над разни TV-adaptors ATI (така им викам, защото само тв-аута им е като хората) на приятели. Едната гаснеше (запазена марка на ATI) и докато не я смени, не се оправи. Другите при игри направо са трепач - трябва да имаш доста развинтена фантазия, за да си представиш какво ли има там, дето няма нищо - т.е. липсват текстури, осветеността на някой обекти е като от натрошено огледало... С нвидия на същите игри такива проблеми няма.Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
@FearMe, дори не съм си и помислил да предизвиквам "градивна дискусия nvidia vs. ati". Предполагам, че темата е дъвкана много пъти. Е, пък ако стане - добре.
А за бирите не се претиснявай - НАЗДРАВЕ !!!
Цитат:
Първоначално публикувано от BoLiViV
Galaxy 6600 GE, би трябвало да е още в гаранция , дуал биос, ддр3 и т.н. работи на 500/1000 струва ми се , откакто го имам, в 2D е сетнато на 50%фана, (има контрол от рива тунер ) и не се чува на фона на 300 вата фортрон. Предполагам че струва около100 лева , не съм се интересувал.Цитат:
Първоначално публикувано от BoLiViV
Едит: с биос от 6600 гт на 525/1100 е всъщност, гаранция до март месец.