Търся си нещо такова или подобно по клас!!!
Аз също си търся такава карта, нова или втора употреба.
Нещо такова става ли?
http://www.asus.com/products4.aspx?l...48&modelmenu=1
niakoi, ако успееш да предизвикаш градивна дискусия nvidia vs. ati ще те черпя лично една бира! копнея за една подобна тема, която да не замре след 3-4 поста....Първоначално публикувано от Niakoi
Картата ми е по слаба от 6600GT, но си я биваПървоначално публикувано от Niakoi
Някога сърбах попарата не едно ATI и смятам да не ми се случва отново. По-късно имам наблюдения над разни TV-adaptors ATI (така им викам, защото само тв-аута им е като хората) на приятели. Едната гаснеше (запазена марка на ATI) и докато не я смени, не се оправи. Другите при игри направо са трепач - трябва да имаш доста развинтена фантазия, за да си представиш какво ли има там, дето няма нищо - т.е. липсват текстури, осветеността на някой обекти е като от натрошено огледало... С нвидия на същите игри такива проблеми няма.Първоначално публикувано от FearMe
@FearMe, дори не съм си и помислил да предизвиквам "градивна дискусия nvidia vs. ati". Предполагам, че темата е дъвкана много пъти. Е, пък ако стане - добре.
А за бирите не се претиснявай - НАЗДРАВЕ !!!
Първоначално публикувано от BoLiViVGalaxy 6600 GE, би трябвало да е още в гаранция , дуал биос, ддр3 и т.н. работи на 500/1000 струва ми се , откакто го имам, в 2D е сетнато на 50%фана, (има контрол от рива тунер ) и не се чува на фона на 300 вата фортрон. Предполагам че струва около100 лева , не съм се интересувал.Първоначално публикувано от BoLiViV
Едит: с биос от 6600 гт на 525/1100 е всъщност, гаранция до март месец.