Продавам лаптоп Sony Vaio PCG-NVR23 (Made in Japan) със следните неща:

- Две оригинални батерии на Sony, произведени в Япония (втората е купувана допълнително)
- Оригинален компактен събуфер
- Оригинална отделна numpad клавиатура
- Оригинален захранващ адаптер
- Оригинално флопидисково устройство
- Външна PCMCIA WiFi карта Linksys WPC11
- Книжки
- Оригинални restore CD-та с лицензиран Windows и една камара софтуер

Лаптопът има добавени още 256MB оперативна памет и е със следните параметри:

Процесор: Mobile AMD Athlon XP 1800+ @ 1.53 GHz
Памет: 2 x 256 MB DDR SDRAM
Дънна платка: Sony Corporation Q-Project (VIA Apollo KT266A)
Видео карта: nVIDIA GeForce4 420 Go 32 MB DDR
Хард диск: IBM Travelstar 40GN 30GB Ultra-ATA/100 2 MB cache
Звукова карта: YAMAHA AC-XG
Оптично устройство: HL-DT-ST RW/DVD GCC-4160N (DVD:8x, CD:16x/10x/24x DVD-ROM/CD-RW)

Лаптопът е запазен и работи перфектно. Единствените забележки по него са козметични – горният капак има драскотини, получени в резултат на нормална употреба и експлоатация. Липсва и дясното пластмасово капаче на пантата на дисплея, което трябва да е някъде из къщи.
Машината е страхотна и винаги ми е служила добре. Ценови компромиси с качеството на материалите и цялостната изработка не са правени. Пластмасите са много приятни на допир, личи си, че е мислено за всичко. Лаптопът може да служи като заместител на boombox, понеже има вграден събуфер, който в тандем с колоните и отличната саунд карта Yamaha AC-XG вади убийствен звук. На мястото на събуфера може да се сложи 3.5” флопи или numpad модул, който с едно натискане излиза от корпуса на лаптопа, добавяйки допълнителна функционалност на основната клавиатура.
Всяка от двете батерии издържа около половин час, тъй че ако желаете да ги върнете отново във форма, бих препоръчал да ги занесете в някоя фирма да ги рециклират.
Видео картата е GeForce 4 420 Go с 32MB DDR памет и не е вградена. С нея спокойно се играе Counter-Strike например. Лаптопът има и вграден Sony MemoryStick/MagicGate четец.

Цената на лаптопа е 800 лева. Снимки можете да намерите тук. Обявата е валидна само за София. С куриери не се занимавам. Оферти за бартери не представляват интерес. За контакти: ЛС или NewJerseyDevils@Data.bg