Kodak CX7220

Апарата почти не е ползван.Състоянието му е перфектно с един дребен недостатък.Капачето за затваряне на батериите е одрано.Нещо на пръв поглед незабележимо,но предпочитам всичко да е ясно.

Допълнително към него давам и 256МВ мемори карта,4 презареждащи батерии и зарядно устройство за тях.Пазя му всичко кабел,диск с драйвери,пластмасова поставка за статив книжки и оригиналната му кутия.Снимките на Самсунга по-горе са правени с този фотоапарат.



Цена на комплекта 140лв



Безжични слушалки със пространствен звук RIMAX I.F.5.1 ползвал съм ги не повече от 10 пъти - дори още са със първите батерии.Просто се оказа се че са ми ненужни и сега правя разчистване на всичко което не ми трябва.Хващат от доста голямо разстояние и звука е супер особено при филми с AC3 кодиране.

http://get.bg/catalog/product_info.p...ducts_id=12204

Ето и снимка:



Цена: 60лв



Wi-Fi USB

Модела е CN-WF518.Доста рядко ми се налага да го ползвам още повече новия ми лаптоп има вграден такъв модул.Към него има удължително кабелче и диск с драйвери.Работи си безпроблемно.С размерите на средностатистическа флаш памет с капаче.

http://www1.canyon-tech.com/products...2.11g/CN-WF518




Цена: 30лв



PCI Wi-Fi

Взех си го преди година като част от новия компютър и така и не ми влезе в употреба .. сега съм с един АР и ми е напълно непотребна тази карта.Към нея има книжка на много езици антенка и диск с драйвери.Точния модел е DWL-G520+ на D-Link поддържа по-висока скорост от стандарта 54М - до 88М

http://www.dlink.com.sg/products/?pid=306



Цена: 40лв


За контакти:

email: nistel@gmail.com
GSM: 0878 956511
ICQ: 338145055

Офертите важат освен за Бургас и за цялата страна с доставка с наложен платеж за сметка на получателя,чрез Еконт или Тип Топ Куриер.