Продавам скенер HP scanjet 2200c цена 60лв.Скенера е ползван само в къщи състояние перфектно
Скенера се намира в Варна за други градове с куриер за сметка на купувача
телефон за връзка 0898 703333
Продавам скенер HP scanjet 2200c цена 60лв.Скенера е ползван само в къщи състояние перфектно
Скенера се намира в Варна за други градове с куриер за сметка на купувача
телефон за връзка 0898 703333
при мен има някакъв подобен НРПървоначално публикувано от Lazar
ако те интерес :
софия, beeblebrox@abv.bg
icq 314133536
включих го вече ..Първоначално публикувано от Lazar
..., ама най-рано утре ще мога да ти кажа какъв е точният модел .. - не е при мен в момента..
добавено
HP 2400
Хубу де, утре-утре! Пък аз да видим какво ще сънувам - дали да заменя пущинатаомразнаразваленамастиленамултифункционалказа лазер + скенер или наново да си набутам нещо подобно.
Да обявата е актуална още можеш да с свържеш по мобилният с мен ако те интересува, за момента скенера е във Варна другата седмица може да дойде и в София зависи ти каде от каде си?
Аз пък вчера купих за офиса копир/скенер/лазерен черно бял принтер Canon за 430 лв от Метро и от първи впечатления съм много доволен. Всичко прави бързо и качествено. Хареса ми функцията stand by в която минава като не се ползва няколко минути, а достатъчно е да пуснеш от PC-то нещо за печат за да се "събуди". При такива по-големи машини доскоро имаше ключе On/Off. Тонера за смяна е 105 лв, за 2500 копия, има го в Метро. Забелязох че в Технополис няма добър избор - няма Epson, няма Canon, докато в Метро ги има тези марки. Но така или иначе всичко е Made in China.
А най-много ме учуди, че в Технополис нямат резервни тонери, няма и да предлагат въобще за повечето модели там. А въпроса с тонерите е много важен! В офиса ни стои като голям кютюк без тонери един от първите цветни лазерни принтери OKI, който навремето струваше над 4 бона! Няма внос на тонери за него. А докато се внасяха струваха майка си и баща си!
@Lazar, на nick-a ти някак си не му отива да се занимаваш с мастилено-струйни...![]()
Ivanski, Zaphod B,
не се обадих, защото ми подариха мултифункциналка(почти нова) Lexmark, която запълни дупката.
roumen68,
прав си, Lazar -> lazer, ама на мене ми трябва за домашни нужди, пък и на харизано магаре... - нали знаеш. А за офиса и аз планирам подобна покупка на твоята.