Продавам лаптоп Toshiba Satellite P100-264
Значи, първо здравейте. Макар, че рядко се вяскам по хардуер-рилейтед форуми, в момента съм тук за отправя една оферта ;) ако мога така да се изразя. Накратко продавам си лаптопа. Никога не съм бил лаптоп-фенбой, но поради определени причини, които предстояха да променят живота ми през миналата година и съответно не-материализирането на тези промени, първо си продадох десктоп машината и си взех лаптоп. И пак поради това, сега го продавам. Понеже машината е в къщи, а не при мен (в офиса в момента когато пиша това), ви предлагам снимката която е на сайта на Тошиба, каквато именно е и марката на зверчето.
http://eu.computers.toshiba-europe.c...SERIES_TEG.jpg
Long story - short:
Става дума за следното желязо -
Core Duo - 2.17 Ghz
1 Gb RAM (512+512)
HDD 100 GB - Toshiba
GeForce Go 7600 256DDR2
17.1" (според Еверест, чийто пълни статистики ще се опитам да добавя по-късно от вкъщи, ако някой се нуждае от тях) (16:10 дори го дават) TruBrite дисплей на (пак според Евереста) производство на LG-Philips. Неща като опресняване и прочие не мога да цитирам в момента, но е ЯК :) :)
HD Audio Stack на Connexant
Harman-Kardon доста прилични колонки, като за вградени
Touchpad
Toshiba Bluetooth Stack
Intel Wireless
Intel Gigabit LAN
Infrared
Card Reader
PCMCIA слот
IEEE1394-Firewire Interface
мммм
а да DVD-RW MultiFormat (LG-Hitachi е)
Идва с genuine Windows Media Center Edition
Тежи 3.2 кг.
батерията държи 2:19 минути
може да изкара и до повече, ако се сетне видео ядрото на максимална икономия и се работи само с Office (примерно)
Ако и да пропуска някой детайл относно машинката - ето ви директния линк към продуктовата страница на Тошиба тук
Към лаптопчето, получавате и чанта с дръжка и нараменник - Hama.
Тук по-долу давам и снимка от съпорт сайта на Тошиба за гаранциите. Значи лаптопа фабрично идва с две години бъндъл-ин гаранция, аз си доплатих още 110 или 120 евра не помня вече, за две години допълнителна. Презумпцията е, че съм виждал как на лаптоп с изтекла фабрична гаранция и модел, който е излезнал от производство му се вземат ~400 кинта за цяло дъно и всичко по него, само заради изгоряла памет, която по нещастно стечение на обстоятелствата е била билт-ин на дъното. Та поради тези и други подобни възможни причини, реших да се презапася и си кихнах за допълнителната гаранция. За да няма съмнения както виждате акцентирал съм на датата на покупка и крайната дата на изтичане на гаранцията.
http://capcom.hit.bg/temp/p100_264_w...tails_list.jpg
По времето (виждате датата) когато закупих машината, понеже я взех на дилърски цени + допълнителната гаранция от ТехноПро, всичко ми излезна около 2600 лв. За справка същия компютър в 2BE се продаваше за 3568 лева с две години гаранция, като крайна цена на дребно. И понеже от тогава не съм се зачитал и следял за цените, очаквам от вас коментар по цената - мисля да му искам, ако разбира се някой се заинтересова да речем, 2300, като отдалеч си казвам, че съм отворен за преговори.:) Няма да запецвам като теле на лед я, така че, ако има заинтересовани, не се притеснявайте да ми драснете някое ЛС. Машината се намира в Казанлък.
Re: Продавам лаптоп Toshiba Satellite P100-264
Успех от мен !
п.с. Човекът ми е личен познат и мога да гарантирам за него и написаното по-горе.
Напиши данни за контакт за да не ти изтрия обявата!
I_C_Q: 4708669
mail: epuohg_AT_gmail_DOT_com
+ на PM/ЛС на форума
Мобилен телефон, ще предоставя само на хора, които наистина проявяват интерес. Излишен спам не ми е необходим, затова и съм сметнал, че ЛС-а е достатъчен - имам нотификация за мненията по темата и мейлове по темата, както и нотификатор, кога ми влизат въпросните мейлове - та дори ЛС-то смятам, че е достатъчно добър механизъм, но за да не "нарушавам" политиката на борда, давам и по-горните. Да не говорим, че онази малка темичка в началото на борда изрично упоменава "договорки и контакти на ЛС/PM, а не в темите". .....
И ще си позволя лек коментар по мнението на модератора - А, дали просто не си търсим време за уплътняване и методи за допълнително "изпъкване" сред comunity-то с подобни коментари?!? Ако наистина толкова много Ви, пречи темата ми, моля чувствайте се спокойни да я затриете. Явно е голям проблем.
Лека вечер.
Вместо да си губиш времето с този памфлет, да беше отделил малко за да прочетеш правилата на раздела. Те са там за да се спазват, не за да красят раздела.