Предлагам RAM 256 MB DDRII 400 Mhz
Колеги, дали някой ще прояви интерес към два броя RAM 256 MB DDRII 400 Mhz - Kingmax или Kingstom май беше, трябва да погледна. Искам да си вдигна малко паметта и да си сложа две по 512 MB, за да си ми върви dual channel - а. Моля за съвет дали цена от около 25 лв. за парче е добра.
Re: Предлагам RAM 256 MB DDRII 400 Mhz
...1gb ddr2 в момента е около 30-ина лв... сам прецени дали е продаваема твоята на 25 ;)
Днес на обяд в един от магазините на Раковска видях, че 1 Gb Kingmax струва 110 лв.
я пак си помисли дали не е била DDR1
защото нейната цена може и толкова да е....
В интерес на истината на етикета пишеше само DDR.
Най-добре разбери точно каква е, сравни с цените в most.bg примерно, не е необходимо да се разкарваш, за да питаш, дай някаква скромна отстъпка и дерзай :)
Да, довечера ще изясня дали е едно или две и утре ще пиша. След това ако някой има интерес, да заповяда.
Мога да ти предложа 2 модула по 512 DDR400 PQI работят на дуал цена - 60лева общо
Виждам че си писал ДДР2 400 малко е смешно, предполагам че говориш за ДДР1 - зависи от това с какъв процесор си :yikes
Може и да сбъркал, ще проверя. Процесорът е Pentium IV - 2.4 Mhz.
Цитат:
Първоначално публикувано от milen4040
Виждам че си писал ДДР2 400 малко е смешно, предполагам че говориш за ДДР1 - зависи от това с какъв процесор си :yikes
не е смешно - DDR2 на 400 съществува
какво общо има процесора!?
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
не е смешно - DDR2 на 400 съществува
какво общо има процесора!?
Съгласен съм че може да съществува да.
А въпроса за процесора не мислиш ли че има резон поне за АМД процесорите.Да не говорим че интелите отдавна ползват ДДР2.Просто паметта която предложих на joro е ДДР 400 и на него няма да му върши работа.
DDR1 мисля да е мах до 133 Mhz или пък беше до 166
Моята е DDR1 и е на 200МХз (това е DDR400). До колкото ми е известно, максимумът е 266МХз.
Цитат:
Първоначално публикувано от milen4040
А въпроса за процесора не мислиш ли че има резон поне за АМД процесорите.Да не говорим че интелите отдавна ползват ДДР2.Просто паметта която предложих на joro е ДДР 400 и на него няма да му върши работа.
Кефиш :god ... 3 пъти.
1) Няма общо с процесора, а по-скоро с дъното и то до колкото дали въпросната памет може да се навре там. Как ще работи вече има някакво значение.
2) Откогато интел, оттогава и амд или с други думи - от появата й.
3) Той не търси, а продава... принципно, ама нищо, ти си офертирай :cowboy:
Значи момчета, токущо проверих. На залепените стикерчета на плочките пише следното: KINGMAX, 256 MB DDR-400, IC:32Mbx8. Значи не е II. В момента работи на dual channel без проблем. И ако паметта, която ми предлага milen4040 по 512 MB тръгне при мен на dual channel, защо да не я взема?