Много се чудих къде да пусна обявата . Обикалях назад напред , но май поради наличната електроника в колата мисля, че е подходящо тука.
Продавам Alfa Romeo 155 2.ol TS 8V 04.1994 г. цена 2000 лв. 143. к.с . по каталог с катализатор. Него го няма - още 3-4 к.с . в +
Екстри : верижен ангренаж , климатроник, ABS, тонирани вс. стъкла в светло зелено, ел. стъкла и огледала, 2 бр. подлакътници, серво управление, спортно окачване, 4 гуми на около 18 000км с високоскоростен индекс, сменен к-т съединител / 2 та диска и лагер - 250лв/, дясна полуоска - 190 лв, водна помпа 63-65лв , датчик вентилатор, предни носачи, десен накрайник преди 4 000км, к-т 3 те задни гърнета преди 1г. , скоростна кутия, маншони и предни лагери преди 1 г. Двигателя е в ред - макс. постигана скорост - 225км/ч и възможност за поддържане дълго време при високи температури/ август/ . Няма корозия, климатроника е работещ, дисплея също / презапоявал съм го /. Колата е в много добро техническо състояние / на 6-7 месеца съм минавал тест и евентуален ремонт на ходова част/.
GSM 0888 44 88 74 Kрасимир. Автомобилът се намира във Варна.
Причини : спешна необходимост от товарна кола и то комби магаре В4 Пасат.