Продавам процесор Е6600 - 170лв
i386sx@abv.bg
icq 248925492
Не ви мисля за балъци - виж цените в магазините - това, че някой е задигнал процесори и подбива пазара, не значи, че реалната цена на 8400 е толкова, нали?
Все пак благодаря ти за коментара, а цената мога да я смъкна за 160 ако има интерес, но не повече, защото съм го купувал на реални цени и не правя контрабанда или нещо такова (нека не се обижда никой )
Въобще не ме интересува дали са контрабанда или не щом ми го продава реална фирма в оригинална опаковка с гаранция!
А това, че ти си дал повече пари за нещо което не струва толкова - това си е твой проблем!
При цена около 320 лв из търговската мрежа не виждам какво толкова има да му се скача на човека, толкова решил, толкова писал. Това че някой е внесъл няколко на една цена, а друг ги закупува от него, слага си по 40 лв отгоре и ги разпродава пак на тънкаж не означава че друг трябва да си дарява нещата, нали?
E6300 ~ 110лв и Е6600 за 130лв
за толкова ги взех вчера.
При условие че ги няма , не е са 36м гаранция , определено не ми се струва добра цената. 320лв ще си купя нов Quad 6600 , а не C2D 6600
ако процесора е Quad е друга работа , и ще се извиня на човека най-официално.