Продавам домашен робот за прахосмучене IROBOT 580
прахосмукачката върши много добра работа и чисти вместо вас,може да се настрой да чисти в определен ден и час.
цена-850 лв
за контакти:0889198332
mihailov_s@abv.bg
Продавам домашен робот за прахосмучене IROBOT 580
прахосмукачката върши много добра работа и чисти вместо вас,може да се настрой да чисти в определен ден и час.
цена-850 лв
за контакти:0889198332
mihailov_s@abv.bg
За тази цел у нас ползвам тъщата. Освен това върши и доста друга полезна работа![]()
абе, mihailov, защо цената скочи от 800 на 850 ?![]()
Ама ти нова ли продаваш?Първоначално публикувано от Mihailov
Не ти ли е неудобно да си въртиш бизнеса тук....?Първоначално публикувано от Mihailov
С големи букви е написано за кого е този раздел.
А за такива като теб, чиято стока явно е нова и целта на продажбата й е печалба, а не това, че не ти е необходима - има си раздел реклама с тарифи...
Хайде вземи мерки и си изтрий обявата ако смяташ, че противоречи на правилата за да не я трия 2-ри път аз.
Не въртя никакъв бизнес просто бях взел една за мен и една за едни познати но те се отказаха поради финансов проблем и сега няма какво да я правя,на мен ми струва 820 лв давам я за 800 .Много съм доволен върши много добра работа в къщи вече блести от чистота всеки ден
така че ако има инетерес ЦЕНАТА Е 800лв
Като ти струва 820 ЛЕВА, не се оправдавай с долара, с петрола, с глада в Кения и наводненията в Индонезия.
Има ли снимки, гаранция и ако "да" - към кого е?
има гаранция която важи за щатите,по принцип ако стане нещо мога да съдействам да се прати до там цялата процедура ще трае около 1 месец
http://store.irobot.com/product/inde...entPage=family
@bodlivez - Цената на човека си е съвсем актуална. На този линк последния, като му ковнеш шипинга (ако Бест Бай въобще доставят до някъде извън щатите) мито и ддс цената ще забие доста по-нагоре..
то проблемът му (на bodlivez) е, че е пуснал линк към по-стара версия (560), която е просто доста по-евтина ...Първоначално публикувано от devil
иначе добра машинка, само дето вече има по-нова версия ... догодина май и аз ще напазарувам следващия модел![]()