Продавам XBOX360 Arcade
цена 340 лв.
Чисто нов, неразпечатана кутия, PAL
Спечелен е от промоция на Самсунг Италия.
Дата на производство 26.8.2008
КОнзолата е продадена.
Продавам XBOX360 Arcade
цена 340 лв.
Чисто нов, неразпечатана кутия, PAL
Спечелен е от промоция на Самсунг Италия.
Дата на производство 26.8.2008
КОнзолата е продадена.
Гаранция има ли?
От моделите с хдми ли е? (чувам че имало някакви които нямат).
Без HDMI няма многооооо отдавнаПървоначално публикувано от koranto
![]()
Всъщност има модели без приложен HDMI кабел към комплекта.Първоначално публикувано от CrossBlade
Естествено че има - предлагания модел е такъв.Първоначално публикувано от granity
Но модели без HDMI слот нема.
П.П. какво има в комплекта може да се види на официалния сайт.
Здравейте,
благодаря за интереса и коментарите от хора които явно разбират повече от мен.
Сега ще се опитам да отговоря доколкото мога.
1. Гаранцията - не знам как стои въпроса при Xbox дали е международна - пакета е неразпечатан все още и извън него имам само документите от спедиторската фирма и едно писмо от Самсунг Италия - както някой по-горе е познал конзолата е подарък за това че си пре-ордернах Омния преди 22 юли - телефона е ОК, конзолата дойде най-после миналата седмица.
За ХДМИ - коментара по-горе е валиден, според описанието на кутията има HDMI вход, но няма хдми кабел в комплекта.
За момента предпочитам да не отварям изобщо кутията, за да е сигурен евентуалния следващ собственик че наистина не е пипана, така че мога да давам отговри на въпроси само по кутията
Поздрави
Не исках да пиша, да не каже някой че се заяждам. Гаранция най-вероятно няма.
Имайки предвид че това е конзола, най-вероятно ще се хаква, т.е. гаранцията е необходима само колкото в началото да се подсигури, че работи коректно. Ако ти гарантираш примерно money back до седмица при евентуален дефект, човек който купува конзолата за да я хакне едва ли ще му пука че няма гаранция![]()
Crossblade,
Мерси за коментарите.
Конзолата е продадена.
Успех на всички.