Продавам XBOX360 Arcade
цена 340 лв.
Чисто нов, неразпечатана кутия, PAL
Спечелен е от промоция на Самсунг Италия.
Дата на производство 26.8.2008
КОнзолата е продадена.
Продавам XBOX360 Arcade
цена 340 лв.
Чисто нов, неразпечатана кутия, PAL
Спечелен е от промоция на Самсунг Италия.
Дата на производство 26.8.2008
КОнзолата е продадена.
Гаранция има ли?
От моделите с хдми ли е? (чувам че имало някакви които нямат).
Без HDMI няма многооооо отдавнаПървоначално публикувано от koranto
Всъщност има модели без приложен HDMI кабел към комплекта.Първоначално публикувано от CrossBlade
Естествено че има - предлагания модел е такъв.Първоначално публикувано от granity
Но модели без HDMI слот нема.
П.П. какво има в комплекта може да се види на официалния сайт.
Здравейте,
благодаря за интереса и коментарите от хора които явно разбират повече от мен.
Сега ще се опитам да отговоря доколкото мога.
1. Гаранцията - не знам как стои въпроса при Xbox дали е международна - пакета е неразпечатан все още и извън него имам само документите от спедиторската фирма и едно писмо от Самсунг Италия - както някой по-горе е познал конзолата е подарък за това че си пре-ордернах Омния преди 22 юли - телефона е ОК, конзолата дойде най-после миналата седмица.
За ХДМИ - коментара по-горе е валиден, според описанието на кутията има HDMI вход, но няма хдми кабел в комплекта.
За момента предпочитам да не отварям изобщо кутията, за да е сигурен евентуалния следващ собственик че наистина не е пипана, така че мога да давам отговри на въпроси само по кутията
Поздрави
Не исках да пиша, да не каже някой че се заяждам. Гаранция най-вероятно няма.
Имайки предвид че това е конзола, най-вероятно ще се хаква, т.е. гаранцията е необходима само колкото в началото да се подсигури, че работи коректно. Ако ти гарантираш примерно money back до седмица при евентуален дефект, човек който купува конзолата за да я хакне едва ли ще му пука че няма гаранция
Crossblade,
Мерси за коментарите.
Конзолата е продадена.
Успех на всички.