Здравейте! Предлагам Ви една от "турбосапунерките" си - FUJIFILM FinePix S5700 (черен цвят).Добра машинка, лесна за употреба и за начинаещи,непретенциозна при външни условия (добре направено тяло на обектива и оптичната система,чието движение при ZOOM функция не го издава напред-назад,пречещо на проникване на песъчинки и прах навътре),добър 2.5 инча дисплей с 230 000 пиксела и електронен ЛСД визьор,солиден корпус от износоустойчива пластмаса и безчет снимки с добри презареждащи батерии ( 4 на брой АА ).
Апарата е на 100 процента технически работоспособен.Визуално е запазен на 95 процента (оптика и дисплей на 100).
Продава се само апарата с капачка за обектива и оригиналният ремък за врат, тоест без зарядните ми и карта памет - поддържа SD памет.
Намира се в гр.Плевен, но не е проблем доставката до всяка точка на България.Работя с ЕКОНТ,като Ви давам право да проверите пратката и работоспособността на уреда.Доставката ще е за сметка на купувача.
Цената, която смятам за уместна за този апарат е 190.00 лева.
Коректността от моя страна е гарантирана.
Реални снимки на предлаганият уред може да видите тука -
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=134659
Моля Ви при интерес ,както и за евентуални въпроси да пишете на лични или е-майл-а ми - livanov@abv.bg
пп. Апарата го бях спрял временно от продажба преди дни,но сум си наумил нещо ,което изисква още средства