Ползвана е всичко на всичко 4 дни. Картата е купена от US преди месец. 1GB pamet DDR 5. Цена 200 лв. Цената в магазина е значително по- висока! праща навсякъде в България с куриер като естествено давам опция да отворите преди да я платите.
Ползвана е всичко на всичко 4 дни. Картата е купена от US преди месец. 1GB pamet DDR 5. Цена 200 лв. Цената в магазина е значително по- висока! праща навсякъде в България с куриер като естествено давам опция да отворите преди да я платите.
Дъното е работило 3 часа! Продавам ги защото аз съм с Windows 7 - 64 bita и точно за тази операционна система дава бъг с драйвърите за USB-тата.Ако сте с друга ОС работи като звяр! Пробвал съм го под UBUNTU и няма никакви грижи. Разпознава всичко и работи перфектно. Цена 180 лв. Ново от магазина е 250 лв.
съгласно Правилата се пуска само по една тема в Купува/Продава
слях ти двете, за следващи да знаеш
бъг в драйверите за USB!?
Съжалявам за грешката за правилата. ОК че си ги събрал. Ами направи ми проблема само под windows 7. Иначе си работи идеално. Под 7 цата не разпознава USB-тата.Първоначално публикувано от FearMe
Гледам на кутията пише USB 3.0 - може би трябва допълнителен драйвер, който предполагам би трябвало да е на дисака към дъното.
Ами честно казано, не съм най-големия разбирач на winboz 7. Много е вероятно точно това да е била причината, но аз така или иначе съм вече уреден с друго мн добро дъно, така че ... супер!Първоначално публикувано от Pat
asus 5750Първоначално публикувано от loramscho
Пише го на едната снимка.
Само един въпрос- понеже цитираш цените от магазин - гаранциите им колко са ?
Както е казано малко по-горе са внесени от Щатите. Т.е. гаранция ..... не мисля че имаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
а иначе съм цитирал цени защото и дъното и видеото са нови, нови та да можете по-лесно да си направите сметката
![]()
Ами възможно е цената в магазините да е паднала вече. Ако има заинтересовани за дъното давайте оферта. Ще се договорим.Първоначално публикувано от icolev