Продавам 22" CRT монитор - IBM ThinkVision c220p
Монитор - IBM ThinkVision c220p (22" CRT)
http://users.telenet.be/stockloots/e.../ibm_c220p.jpg
Ето PDF-чето с данните му. (десен цък и Save As)
Състояние: Мониторът е в професионален клас - Diamondtron тръба, реколта August 2004, в отлично състояние е. Няма драскотини и чукотевици по екрана, няма дисторсии по изображението, не страда от груби дивергенции и нехомогенно оцветяване (изключително вибрантен по ъглите и в центъра, между другото!). На мониторните тестове (NOKIA Monitor Test, Monitor Diagnostics в Everest и разни web-базирани такива) е бетон все още. Идва със захранващия си кабел и сигнален VGA->VGA (D-Sub 15). Може да работи и с DVI-A или DVI-I кабел, ако си имате.
100 лева (коментар)
Намира се в Габрово. Пращам за страна с ЕКОНТ, наложен платеж за ваша сметка, опция за отваряне преди плащане.
Можете да ме намерите на 0896641030 или тук, на ЛС.
Поздрави на всички,
Калоян
Re:Продавам дъно 775, кутия Big Tower и монитор
Re:Продавам дъно 775, VGA и монитор
Добавен артикул - Radeon-ченце.
Видеокарта - Sapphire Radeon Vapor-X HD 4890 1G GDDR5 PCI-E OC
Двеста лева и си стискаме ръцете.Бях решил да си взема 58ма серия, защото твоята доста грее, но в тая криза..
Нямаме спечелил засега. :cowboy: Благодаря за офертата, все пак. Ако надуеш преложението още нагоре, може да говорим. Но за тази бройка - няма да я подаря за 200 лева. Както казах - нямам зор да я продавам, в нея има още МНОГО "месо".
Цитат:
Първоначално публикувано от Rammkopf
Нямаме спечелил засега. :cowboy: Благодаря за офертата, все пак. Ако надуеш преложението още нагоре, може да говорим. Но за тази бройка - няма да я подаря за 200 лева. Както казах - нямам зор да я продавам, в нея има още МНОГО "месо".
И аз не бързам за никъде, купувам на едро и без ДДС, та с пътните и наложения плтеж на твоята цена ми идва като за нова и гаранционна.
И аз запазвам офертата си, ако размислиш.
За такава малка разлика в парите, тогава, не виждам защо искаш мойта скапана карта, дето съм я ползвал и не е чисто нова. Освен това, горе пише, че е все още гаранционна, ако си чел. Даже не си е преполовила гаранцията. Няма да размисля, споко. :016:
Цитат:
Първоначално публикувано от Rammkopf
За такава малка разлика в парите, тогава, не виждам защо искаш мойта скапана карта, дето съм я ползвал и не е чисто нова. Освен това, горе пише, че е все още гаранционна, ако си чел. Даже не си е преполовила гаранцията. Няма да размисля, споко. :016:
Затова и пробвам да смъкна цената, тогава ми е изгодна и да, четох какво пише за гаранцията, затова и ти пиша все още...
Видеото замина, остават дъно и монитор. На дъното не му остава много време, тъй че ако някой още се чуди, нека побърза. :016:
Re:Продавам дъно 775 и монитор
Re:Продавам дъно 775 и монитор
Re:Продавам 22" CRT монитор - IBM ThinkVision c220p
Буф! :blob1 Никой ли не ще гълъбарник за photo-editing?