Здравейте,продавам употребяван климатик Prolux KFR-51/A1 ,750 м3 на час охл./отоп. 5100w/5700w ,консумация 1960w/2000w. с R22 - 1650 g. Проблема му е ,че губи фреон много бързо,след зареждане работи един ден и на другия е празен.Компресор и всичко останало е здраво .Цена 300 лв. gsm 0885 88 99 64

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат разплатих се щедро ,закичих ги и с една бутилка уиски за довиждане .На другия ден климатика обаче започна да не охлажда като хората,около щтуцерите на външното тяло започна да обледенява.Отново го зарязах да си стои като украшение и от тогава не съм викал повече никои да го ремонтира пълни и тн.Хора запознати с темата ми казаха,че климатика трябва да бъде закаран в сервиз и ремонтиран там тъй като по всяка вероятност вътрешното тяло изпуска.Аз лично не смятам повече да инвестирам в това съоръжение.Разходите ми до тук по него са колкото една нова 9-ка .Идеята ми беше да сложа мощен климатик обаче нещо не ми се получи.С други думи наклиматизирах се здравата и вече ми мина мерака.Някои които се занимава с такива неща ще си открие от къде пуска ще си го оправи и ще си го ползва.Уважавам много този форум където човек може да научи много неща за техниката затова и пуснах тук обявата защото това не е климатик за обикновен потребител които да го окачи на стената да извика фирма да му го напълни и да го ползва.Въпросното съоръжение вече има нова по актуална пролетна цена 200 лв.
 разплатих се щедро ,закичих ги и с една бутилка уиски за довиждане .На другия ден климатика обаче започна да не охлажда като хората,около щтуцерите на външното тяло започна да обледенява.Отново го зарязах да си стои като украшение и от тогава не съм викал повече никои да го ремонтира пълни и тн.Хора запознати с темата ми казаха,че климатика трябва да бъде закаран в сервиз и ремонтиран там тъй като по всяка вероятност вътрешното тяло изпуска.Аз лично не смятам повече да инвестирам в това съоръжение.Разходите ми до тук по него са колкото една нова 9-ка .Идеята ми беше да сложа мощен климатик обаче нещо не ми се получи.С други думи наклиматизирах се здравата и вече ми мина мерака.Някои които се занимава с такива неща ще си открие от къде пуска ще си го оправи и ще си го ползва.Уважавам много този форум където човек може да научи много неща за техниката затова и пуснах тук обявата защото това не е климатик за обикновен потребител които да го окачи на стената да извика фирма да му го напълни и да го ползва.Въпросното съоръжение вече има нова по актуална пролетна цена 200 лв.