ПРОДАВАМ Kit 2x1GB ECC RAM Samsung PC2-5300, работи без проблеми.
Плочките се намират в София, куриер с НП за страната.
Цена - предложете :) Готов съм на сделка при добра оферта, паметта не ми трябва повече.
gogosha@mail.bg
Преглед за печат
ПРОДАВАМ Kit 2x1GB ECC RAM Samsung PC2-5300, работи без проблеми.
Плочките се намират в София, куриер с НП за страната.
Цена - предложете :) Готов съм на сделка при добра оферта, паметта не ми трябва повече.
gogosha@mail.bg
Напиши точния модел, и за правилата дай някаква цена.
Ясно, става дума за:
M393T2950EZA-CE6 1GB Samsung PC2-5300 667MHz DDR2-667 240 pin CL 5 1.8V ECC Registered 128Mx72 DDR2 SDRAM DIMM Memory(EX1GB0133O)
На плочките пише следното:
Samsung
1GB 1Rx4 PC2 - 5300P - 555 - 12 - H3
M393T2950EZA - CE6Q0 0741
а на другата:
Samsung
1GB 1Rx4 PC2 - 5300P - 555 - 12 - H3
M393T2950CZA - CE6Q0 0712
Цена 45 лв.
д
Продавали се все още паметта,ако да само заедно ли ги продаваш?
Продава се, предпочитам двете плочки заедно да ги дам, както са си кит.
ПРОДАВАМ Монитор 21"- SONY Trinitron Multiscan CPD E-530. Без забележки, намира се в София, за страната може с куриер, НП и Застраховка, за да не стане грешка.
Мога да направя разни тестове и снимки по желание.
До преди няколко години тези монитори бяха Мерцедеса на графичния дизайн, а и до сега плосък еквивалент за под 1000 лв. трудно може да се намери. - [green] Moderator Edit : Не бъди толкова сигурен , за да не ти докарам един тир с "еквиваленти"[/green]
Цена: 70 лв. :ole
[red] Правилата кога ги чете за последно ?
имаш две теми , и двете активни !!!. Следващия път ще трия всичко ![/red]
Понеже на там тръгна темата а и ми престои покупка, може ли малко повече информация и съвети следващи поста:
Moderator Edit : Не бъди толкова сигурен , за да не ти докарам един тир с "еквиваленти"
Благодря предварително за вашите препоръки и споделени впечатления, надявам се от първа ръка.
Темата за паметта вече не е актуална (продадена е), но за монитора определено се вълнувам?
Явно ще трябва да почакам малко за обещания "един тир с "еквиваленти"? Честно, много ми е любопитно да ги разгледам и да избера най-добрия...
Цитат:
Първоначално публикувано от blackcodda