ПРОДАВАМ Kit 2x1GB ECC RAM Samsung PC2-5300, работи без проблеми.
Плочките се намират в София, куриер с НП за страната.
Цена - предложетеГотов съм на сделка при добра оферта, паметта не ми трябва повече.
gogosha@mail.bg
ПРОДАВАМ Kit 2x1GB ECC RAM Samsung PC2-5300, работи без проблеми.
Плочките се намират в София, куриер с НП за страната.
Цена - предложетеГотов съм на сделка при добра оферта, паметта не ми трябва повече.
gogosha@mail.bg
Напиши точния модел, и за правилата дай някаква цена.
Ясно, става дума за:
M393T2950EZA-CE6 1GB Samsung PC2-5300 667MHz DDR2-667 240 pin CL 5 1.8V ECC Registered 128Mx72 DDR2 SDRAM DIMM Memory(EX1GB0133O)
На плочките пише следното:
Samsung
1GB 1Rx4 PC2 - 5300P - 555 - 12 - H3
M393T2950EZA - CE6Q0 0741
а на другата:
Samsung
1GB 1Rx4 PC2 - 5300P - 555 - 12 - H3
M393T2950CZA - CE6Q0 0712
Цена 45 лв.
Продавали се все още паметта,ако да само заедно ли ги продаваш?
Продава се, предпочитам двете плочки заедно да ги дам, както са си кит.
ПРОДАВАМ Монитор 21"- SONY Trinitron Multiscan CPD E-530. Без забележки, намира се в София, за страната може с куриер, НП и Застраховка, за да не стане грешка.
Мога да направя разни тестове и снимки по желание.
До преди няколко години тези монитори бяха Мерцедеса на графичния дизайн, а и до сега плосък еквивалент за под 1000 лв. трудно може да се намери. - [green] Moderator Edit : Не бъди толкова сигурен , за да не ти докарам един тир с "еквиваленти"[/green]
Цена: 70 лв.
[red] Правилата кога ги чете за последно ?
имаш две теми , и двете активни !!!. Следващия път ще трия всичко ![/red]
Понеже на там тръгна темата а и ми престои покупка, може ли малко повече информация и съвети следващи поста:
Moderator Edit : Не бъди толкова сигурен , за да не ти докарам един тир с "еквиваленти"
Благодря предварително за вашите препоръки и споделени впечатления, надявам се от първа ръка.
Темата за паметта вече не е актуална (продадена е), но за монитора определено се вълнувам?
Явно ще трябва да почакам малко за обещания "един тир с "еквиваленти"? Честно, много ми е любопитно да ги разгледам и да избера най-добрия...
Първоначално публикувано от blackcodda