Резултати от 1 до 9 от общо 9

Продавам компютър IBM

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2006

Продавам компютър IBM

Продавам компютър IBM M50 8187-E8U
    Процесор - Pentium 4 - 2.8
    RAM - 512
    HDD - 40 GB
    CD
    FDD
    Компютъра има стикер за Win XP Prof.
    http://www.lenovoservicetraining.com...REF/818728.pdf
    http://www.superwarehouse.com/IBM_Th...87E8U/p/290559

Цена 120 лв.

Обявата важи за София.
    За контакти на PM или на 0897913936

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Продавам компютър

само да уточим, че имането на стикер не върши никаква работа
    даваш ли и фактурата за закупуване на windows-a?

4. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Re:Продавам компютър IBM

Аз доколкото разбрах windows няма...има само стикер...

5. Тук е от
    Feb 2006

Няма как да ти издам фактура за windows. Записал съм че има стикер, защото може да се ползва номера при инсталация на windows.
    [green] Запознат ли си че с номера от този стикер ако е бил активиран 5 пъти Windows , не можеш да го ползваш вече и ще трябва да предоставиш копие на фактура, и холограмен диск със партида, ако искаш да активираш този сериен номер ?[/green]

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от nenkov
    Няма как да ти издам фактура за windows. Записал съм че има стикер, защото може да се ползва номера при инсталация на windows.
    Не ги интересува твоята фактура, питат дали имаш фактура, че си закупил Windows......
    [green] Това не ти помага , дори и да има -OEM софтуер може да продаде само и единствено партньор на Microsoft или самия Microsoft.[/green]

7. Тук е от
    Feb 2006

С компютъра не мога да дам фактура или друг документ за закупуване на Windows.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Моя лаптоп като го купих с лицензиран Уиндоус, нямаше отделна фактура за уиндоуса - само стикер със серийния номер лепнат отдолу и една книжка, на която пишеше "виж серийния номер от стикера". Дори във фактурата на лаптопа не помня дали беше упоменато, че се продава с операционна система. Въпросът е - този стикер на IBM-a има ли сериен номер или само указва, че компютъра е съвместим с ХРпро? Ако веднъж му е инсталиран уиндоус с този номер, той не може да се ползва на друг комп, така че идеята е, че номера си е валиден и може да се ползва. Поне аз така разбирам нещата.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от karloson
    Моя лаптоп като го купих с лицензиран Уиндоус, нямаше отделна фактура за уиндоуса - само стикер със серийния номер лепнат отдолу и една книжка, на която пишеше "виж серийния номер от стикера". Дори във фактурата на лаптопа не помня дали беше упоменато, че се продава с операционна система. Въпросът е - този стикер на IBM-a има ли сериен номер или само указва, че компютъра е съвместим с ХРпро? Ако веднъж му е инсталиран уиндоус с този номер, той не може да се ползва на друг комп, така че идеята е, че номера си е валиден и може да се ползва. Поне аз така разбирам нещата.
    На лаптопа ти на сайта упоменато ли е че е произведен с XP и така се предлага , защото на IBM не го пише и във ф-та присъства ред ....................with XP ......... OEM License

11. Тук е от
    Feb 2006

В първия пост съм дал два линка (единия към производителя), от които е видно че windows-а се продава фабрично с този модел компютър. Относно коментара на mr.techno мога да кажа че това не е истина - аз лично поне 10 пъти съм инсталирал windows на този компютър, като никога не е имало проблем с активирането. Втория път като му инсталирах windows нямах интернет и го активирах по телефона от Microsoft България.

Между другото мога да им предоставя на Microsoft и холограмен диск, но ще трябва да си го събират с микроскоп, защото се пръсна в CD-то. В момента е в едно пликче на парчета.

Все пак бих искал да отбележа, че продавам компютър, а не Windows.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 7
    Последно: 09-02-14, 13:53
  2. Продавам компютър
    От Ozy във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 05-06-12, 10:07
  3. Продавам компютър
    От sammie във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 18-03-08, 14:21
  4. Продавам Компютър
    От machintosh във форум Продава
    Отговори: 7
    Последно: 19-05-06, 13:56
  5. Продавам компютър - 295 лв
    От alligator във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 10-02-06, 19:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе