Резултати от 1 до 7 от общо 7

Продавам климатик "Панасоник"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Продавам климатик "Панасоник"

Модела е CS-PW12DKE, на 4 години, работи перфектно! Лятото е прекрасен вентилатор, но зимата ако са много ниски температурите не става за отопление!
    Цена 250 лв. 088-6886658(Виваком). От Шумен съм.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Re:Продавам климатик "Панасоник"

И ти каква реклама му направи само. Чак аз се засегнах, като собственик на CS-YW9DKE и CS-W7DKE. Ако се сравнява с печка на дърва да, ама за изолиран апартамент става. Явно има някакъв локален проблем и дано не е от Техномаркетските с проблемните компресори.

4. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Аз го ползвам за един метален павилион и всичките ми стени се явяват външни наистина и може би затова е неефективен! Говоря за -10, -15 градуса!
    Не е от ТехноМаркет! От Юлимекс е. Купувайте го тогава, става и за отопление

5. Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от aruba_man
    Аз го ползвам за един метален павилион и всичките ми стени се явяват външни наистина и може би затова е неефективен! Говоря за -10, -15 градуса!
    Не е от ТехноМаркет! От Юлимекс е. Купувайте го тогава, става и за отопление
    Продаден ли е вече

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Да, замина за един гараж с много добър баварец в София.

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Хитачито не продаваш ли? Отдавна ми е мерек, да го сменя с единия Санчо...

8.  

9. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

След 2-3 години ще го продам. Още няма година. Така правя аз. Ползвам нещо 3-4 години и после го продавам за 30-40% от стойността му. После слагам нов модел. Дърпам икономиката напред. Като японците, дето им купувате бракуваните клими. Далеч съм от мисълта да ползвам нещо 10 години и нагоре, докато му изпадат чарковете и да рева по форумите. След като продадох Панасоника и аз обмислям да си сложа климатик в гаража. Сефте чух някой да слага климатик в гараж. Евала на софиянеца. Спрях се на Санчо, наистина. Кефи ме големия им COP. Ти като виден техен фен какво мислиш за този модел, ще ми върши ли работа в 20 м2 гараж?

http://japanclima.com/products/SANYO-SAP%252dZK28X.html

Плюс това, климатика (Хитачито) съм го сложил в един апартамент, който давам под наем. Те хората за тях си купуват Мидеи и Осаки от 500-600 лв., аз на квартирантите слагам клима от 1100 лв. с монтажа. Остава и по една мадама да им пратя и става ол инклузив.
    Хората като видят обзаведен апартамент и климатик, цакат. Другите стоят празни. С парите от наема си купих 2 Дайкина. Ама какво да ти обяснявам. Ти не си търговец, ти си потребител. Ти може и да си купуваш маркови стоки, ама хората вместо един Санчо, 30 Мидеи продават.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Продавам някои части и грамофон Нумарк
    От Braikov във форум Приключили продажби
    Отговори: 10
    Последно: 21-03-13, 13:30
  2. Продавам хладилник с горна камера "BEKO" DS25CB-PBW10
    От Todorov_V във форум Приключили продажби
    Отговори: 0
    Последно: 16-07-12, 18:19
  3. Продавам система за домашно кино JAMO и усилв
    От kole7o във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 16-01-12, 21:40
  4. Продавам климатик втора употреба(на част
    От MatZo във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 16-12-11, 20:51
  5. Продава широкоекраннна 14 " матрица за лапm
    От Mr.TECHNO във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 01-01-11, 23:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе