Microlab X-5(240W)
Features:
1. The system is a high quality multimedia home theatre, working perfectly with the computer and DVD AC-3/DTS
decoder.
2. Excellent performance and with user's friendly remote control for easy operation.
3. Featured by the function that to convert the stereo signal to 5.1 surrounding mode
4. Powerful output featured by the solid bass and crystal clear treble performance.
Specifications:
* 240W
* Speaker: Satellite: 2.5"+2.5" 8 ohm, Subwoofer 8" 4 ohm
*Separation: >40dB
*S/N ratio: 90dB
*Sensitivity: 240 mV
*Power Output: (Subwoofer) 100W 8"(20см говорител) (Satellite) 28W x 5
*Frequency response: (Satellite) 150Hz-20kHz, (Subwoofer) 25Hz-150Hz
*Harmonic Distortion: <0.3% 1KHz 1W
Комплекта вкл. всичко сублууфер изцяло дървен/5 тежки сателита по 1кг всеки/дистанционно, 5 стойки за закрепване на стена + дюбели/видии за закпрепване, /25метра стабилен меден кабел(който сега е рязан според нуждите ми, но вие можете да си го преправите колкото ви е нужно като дължина), 2 стенда високи по 1 метър за 2 съраунда ляв/десен предни или задни както си решите изглждат много ефектно/стилно отделно има кабели за PC 5.1 както и за ДВД плеър 5.1.Може да се пуснат и директно към ТВ.
Аз съм ги използвал с звукова карта Creative Audigy 2ZS и звука е повече от приличен като качество при музика и филми/игри, а за силата доста силни са..., но това трябва да се чуе няма как да го обясня. Сателитите са двулентови много масивни страшно крситален звук вадят дори при доста усилени високи. Сублууфер-а тежи към 15/16кг 8 инча ~100W (20 сантиметра) говорител няма много голям ход, но се справя много добре с ниските отзад има голям радятор за охлаждане на усилвателя. Има много ефектен ЛЕД дисплей който се вижда на снимките. Като цяло доста прилична система за 350/80лв нова!
Цена: 180лв.
Град Свищов работя с куриер ЕКОНТ.
Пишете тук в темата на ЛС или Skype: michaelfichev
Имам само 3/4 реални снимки на сублууфер-а утре ще направя повечко.За повече снимки пишете ми.