Продавам външен диск Тошиба 1 терабайт. 3.5". На 11 месеца. Без забележки. Има още една година гаранция от Мултирама
Цена 120 лв.
От София съм
ПРОДАДЕН
Продавам външен диск Тошиба 1 терабайт. 3.5". На 11 месеца. Без забележки. Има още една година гаранция от Мултирама
Цена 120 лв.
От София съм
ПРОДАДЕН
Добре де,защо ми изтрихте меннието, имам интерес към тоя диск и питах колегата за снимки и модел?
П.П Сега виждам че темата е от днес ,а аз писах снощи, какво се е променило?
Променило се е, че в обявата нямаше контакти и затова бе изтрита, а оттам и твоето мнение замина с нея, без да си виновен за нищо
Днес продавачът си е пуснал нова тема, отговаряща на условията и затова го няма мнението ти, за което се извинявам.
OK, мерси за инфото!Първоначално публикувано от КрИс
Модела е PA4098E-1HJ0 с външно захранване
Предполагам, това е дискът, който продаваш?
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,45627
Ако наистина искаш да го продадеш тук ми се струва разумно да дадеш повече обяснения какво му е било, как се е оправило, защото така остава горчив привкус, че искаш да продадеш нещо, като криеш някакви дефекти...
Същият диск е и работи перфектно. Ако не беше така нямаше да пиша със същия ник. Естествено ще се тества преди продажбата. Проблемът е бил в настройките на моя компютър, но избързах и си купих друг по-голям.
Ок, мерси за обяснението. Сега ако добавиш и снимки и току виж някой проявил интерес