Плеърът е на 3 седмици, с последния фърмуеър. Цена - 130лв. Към него (или отделно) 250 ГБ външен хард - цена 70 лв. Кореспонденция тук на лични или на ciel@abv.bg Място на сделката - Пловдив (или околностите)
Плеърът е на 3 седмици, с последния фърмуеър. Цена - 130лв. Към него (или отделно) 250 ГБ външен хард - цена 70 лв. Кореспонденция тук на лични или на ciel@abv.bg Място на сделката - Пловдив (или околностите)
Какъв е този плеър как мислиш, че трябва да разбере потенциален купувач???
Резултати с характеристики се намират тук, там за Hyundai - M-BOX Full HD, който нов, с гаранция и документи от магазина струва 149лв.
Това, което ти предлагаш какво е - опиши хаактеристиките, макар че, с думичката Lite в името и тази цена, която си сложил... не знам какъв е смисълът.
Параметри на Hyundai - M-BOX Full HD:
http://www.topdigital.bg/index.php?p=9&prod=245
Здрасти Крис,
за името си полу-прав (плеърът е L110=Lite110), за спецификациите - напълно (макар всичко това да е мой избор! - който го итересува - знае), но никой не ти дава право да се месиш за цената - 149 без доставка и с неясни проблеми (ако си следил темата, където съветват да го пробваш, преди да го вземеш)...И дали си мислиш, че нямам документи с гаранция или пък че това е крайна цена...Знам ли...Май попрекаляваш...
Хм, не ти разбирам поста...Първоначално публикувано от ciel
Какво има да съм прав или крив за името - продаваш нещо, обявяваш модела му - направих ти забележка, че информация за такъв модел няма и трябва да добавиш характеристиките му, за да не се опитва всеки да гадае!
За спецификациите - какво общо имат те с твой избор не разбирам?Първоначално публикувано от ciel
Кой ти се меси в цената? Обявил съм каква е официалната цена на модел, който или е като твоя или по-вероятно е с по-добри характеристики от твоя.Първоначално публикувано от ciel
Дали имаш документи никой не е обсъждал, то оставаше и да нямаш! Така че и това не разбирам защо си го написал...
С две думи, вместо да пишеш трудно разбираем отговор беше значително по-разумно да публикуваш точните характеристики на продукта, който продаваш!
Точното име на Хюндая е M-Box Light HMB-L110 ... http://hyundaimbox.co.kr/board/p08.php