Резултати от 1 до 6 от общо 6

Продавам мопс.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2007

Продавам мопс.

Здравеите колеги.Продавам си мопса,поради това че откриха на сина ми астма и докторите казаха да се разделим с него.Мъжко на 1 годинка е има хигиенни навици,ваксини,паспорти и всичко.Мопса е много дружелюбен.Искам му 300 лв.Снимки ще кача по-късно.От Варна съм.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Продавам си плейъра.

http://www.technomarket.bg/products/...er-deh-2000mpb

Ползван около година,перфектно състояние.Много добър саунд.

http://ppetkovds.snimka.bg/automobiles/pioner.563183

От Варна съм,работя с куриери.
    ел.поща: ppetkovds@abv.bg
    тел.:0878455469 / 0887637537 - Пламен

2.  

3. Тук е от
    Nov 2007

Re:Продавам мопс.

УП

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

OFF ; А сигурни ли са докторите, че е от мопса ?? Навсякъде пише, че от кучета не се развива алергия. Но от котки .. на 200%. Плюс това мопса е с къса козина и не се влачат дълги космарлъци по пода

5. Тук е от
    Nov 2007

Може и да не е от кучето,но бяха категорични,че не трябва да има дразнители,а ние имаме 2 (куче и морско свинче)

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    OFF ; А сигурни ли са докторите, че е от мопса ?? Навсякъде пише, че от кучета не се развива алергия. Но от котки .. на 200%. Плюс това мопса е с къса козина и не се влачат дълги космарлъци по пода
    Алергия към всичко може да се развие.

7. Тук е от
    Nov 2007

up

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе