Аман и от мен "колега" от подобни заучени и изтъркани изрази, като от хората коментиращи обявата ми, което грам не ги засяга по никакъв начин. Разбирам някой да иска да купи картата, но да си говорим е така защото нямаме какво друго да правим е меко казано безмислено. Хора вложете енергията си за нещо полезно. Когато ми пишете и коментирате мен или обявата ми, аз не го приемем и всичко това остава като подарака който някой не желае... за подателя.Цитат:
Първоначално публикувано от kiselina
Реално моята карта струва толкова колкото някой би дал за да я има. Ако това са 10лв. ще се пукнете ли от яд?!? Стегнете се, реалноста е едно, коментарите съвсем друго. До сега спазвам добрият тон, не ме карайте да го променя, много е лесно, по-трудно е да си позитивен.
Хм нямам нищо против да се коментира всичко свързано с обявата ми от хора който имат интерес. Не желая да се заключва темата ми или да се трие каквото и да е, и не искам това да е чат и да отгорарям на някой повече от веднъж.Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
За всичко друго направете отделна тема, вече го написах по-горе, и коментирайте колкото и каквото искате, за домати, колци и цени.