Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 19

Продава: ATI 4670

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Продава: ATI 4670

Причината за продажбата е, че ми е нужна по-добра и мощна карта. Пиша това което виждам на кутията, още я пазя.

SAPPHIRE RADEON HD 4670

1GB DDR3

PCI-Expess 2.0

2 DVI като си има проходник за HDMI който аз ползвам за звук и картина към LCD.

Купена е на 01-05-2009 от Плесио и има 3г. гаранция. Пазя си гаранцията и касовата бележка.

Цена 130лв. като подлежи на коментар.

gsm:0889 636 093

Само за София, идвате виждате, че работи на РС ми и тогава решавате.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Продава: ATI 4670

Нова цена 125лв. с гаранция от година и 3 месеца в Плесио.

4. Member
    Тук е от
    Feb 2008

120лв.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

up

6. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от dragomir7708
    Драго, преди като модерирах ти правих забележка и не те наказвах.
    Явно освобождаването ми от модериране е отприщило страстите ти.
    Как да ти го кажа - постоянно нарушаваш правила, направи си за 3 дневен бан
    4 теми , 5 коментара по цени.

8.  

9. Hpz
    Hpz е офлайн

Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Драго, преди като модерирах ти правих забележка и не те наказвах.
    Явно освобождаването ми от модериране е отприщило страстите ти.
    Как да ти го кажа - постоянно нарушаваш правила, направи си за 3 дневен бан
    4 теми , 5 коментара по цени.
    Все пак става на въпрос за ЧИСТО НОВ продукт, по-евтин от началната цена от 130лв. Нищо че вече е смъкнал цели 10 лева за 2-годишната си карта, мисля че е хубаво да знаем преди да направим изгодната сделка. Според мен такива теми трябва направо да се трият, защото си е злоупотреба с нас потребителите. Не може 2-ра ръка продукт да е по-скъп от новия!

Правя този коментар, не да ядосвам модераторите, ами да напомня на колегите че сиренето все пак си е с пари. В тази криза никой не ги копае, че да бъде подлъгван. Форум от този клас не е редно да толерира такова отношение към купувача.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2007

има форуми в които обяви с цени по големи или равни на магазина са забранени(и се трият),
    ако и тук стане така ще е супер

съжелявам за спама

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

7. Коментари по цените не са забранени, но и не са добре приети в темата - по-добре ги коментирайте с продавача на лични съобщения.
    Модераторите на раздела могат в даден момент да преценят да не трият подобни коментари, а в друг - да ги трият.

Такаааа... Коментари по цените не са забранени. Всъщност в съседна тема дори модератор проявява учудване за едни цени.
    И все пак някои верно прекаляват. В Интернет много хора се мислят за тарикати. Интересно ако са на сергийка дали ще се държат по същия начин.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

А аз не мога да разбера какъв Ви е проблема
    Всеки си има интернет има и достъп до ценови листи на много компютърни фирми.
    Виждаш , преценяваш и решаваш.

Идва някой с няква цена - и веднага лаиците отгоре му.
    Като не ти харесва не купувай.
    Аз цени не коментирам, но коментирам наглото държане на продавачите - и по конкретно, интересните им представи за нова техника , която или няма гаранция или е с остатъчна такава.
    а както наскоро казах на един друг - компютър за игри ( до преди 3г. беше добър за игри. )

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ефективно от днес отпада особеното отношение към коментарите върху цените.

въпросните са вече съвсем позволени (те и преди бяха, но не особено желателни).
    необосноваността на цената следва да бъде демонстрирана с актуален линк

държа да напомня на всички, че правата на модераторите и администраторите са абсолютни, не подлежат на критика, а всяко несъгласие с тях може да бъде изразено в лично съобщение, като това не гарантира реакция или съобразяване с несъгласието.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Нова цена от 115лв. с оставаща година и 3 месеца гаранция от Плесио.

Цитат Първоначално публикувано от dragomir7708
    Почвам подред да отговарям на така наречените "колеги" от форума.

Колега dragomir7708 с линка цената на продаваната от мен стока не е същата, когато човек продава нещо той слага цена която според него е достатъчна за да се раздели със стоката си. На който не му допада, харесва или каквото и да е друго да не пише във темата ми. С нищо не подвеждам купувача, той сам си преценява дали цената го устройва или не. Всеки малко граметен ~5-6г. дете може да види цените на всичко в инт.

За справка освен цената посочена във сайта имате и доставка, но това не е важно нали http://speedcomputers.biz/auxpage_2/

Никъде не видях и каква е гаранцията, моята е още година и 3 месеца, докато обикновенно сега вече се дава 2г.

Цитат Първоначално публикувано от Hpz
    Все пак става на въпрос за ЧИСТО НОВ продукт, по-евтин от началната цена от 130лв. Нищо че вече е смъкнал цели 10 лева за 2-годишната си карта, мисля че е хубаво да знаем преди да направим изгодната сделка. Според мен такива теми трябва направо да се трият, защото си е злоупотреба с нас потребителите. Не може 2-ра ръка продукт да е по-скъп от новия!

Правя този коментар, не да ядосвам модераторите, ами да напомня на колегите че сиренето все пак си е с пари. В тази криза никой не ги копае, че да бъде подлъгван. Форум от този клас не е редно да толерира такова отношение към купувача.
    Мисля, че обясних по-горе каква е цената ми и защо е такава, коментарите са излишни и моля да не ми се пише в темата, пуснете си друга и коментирайте каквото пожелаете там ОК, аз съм спазил изискванията на форума, моля постарайте се и Вие.

Точноста е много важна щом се претендира за такова нещо, картата не е на 2г., а това какво и как работи ще си прецени купувача.

Цитат Първоначално публикувано от Bocci
    7. Коментари по цените не са забранени, но и не са добре приети в темата - по-добре ги коментирайте с продавача на лични съобщения.
    Модераторите на раздела могат в даден момент да преценят да не трият подобни коментари, а в друг - да ги трият.

Такаааа... Коментари по цените не са забранени. Всъщност в съседна тема дори модератор проявява учудване за едни цени.
    И все пак някои верно прекаляват. В Интернет много хора се мислят за тарикати. Интересно ако са на сергийка дали ще се държат по същия начин.
    Колега интересно "тарикат" ли си ти тогава? Не подкрепям личното отношене, значи за картата ми кажете каквото мислите не ми пука, но внимавайте как се обръщате и обиждате мен, аз какъв човек съм няма как да знаете, най-малкото не се познаваме. Ще помоля за малко повече уважение, защото вече и на мен ми идва в повече, и някой ден може и сергия да отворя, живота е доста интересен.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

17. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Аман от подобни ТАРИКАТИ като ПРОДАВАЧА на карта.Разбирам че искаш да си продадеш старата и ползвана карта на цена ИЗГОДНА за ТЕБ! , но тука доматите не ядем с колците КОЛЕГА. Реално видео картата която продаваш струва НОВА 128лв и то това не е референтния модел като твоята карта а модела които е с охлаждане ARCTIC COOLING което е с класи по тихо и по ефективно от това с което е твоята карта.

http://www.vario.bg/215/5491/sapphir...670-1gb-gddr3- - 128лв

п.с Реално картата продавана от теб вече втора ръка не струва повече от 80лв.Колкото и да не ти се иска това са реалностите на пазара.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

предвид разгорялите се страсти, които съвпаднаха с промяна в Правилата и т.н., предлагам на продавача темата да се заключи, а той да си пусне нова, в която нещата да са по-изчистени, и с коментари от страна на всички желаещи, съобразени с новите Правила

съгласен ли си, raiders?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Kупувам AGP HD3650/4650/4670 DDR3 и Asrock AM2CPU Upgrade Board
    От イワン във форум Купува
    Отговори: 1
    Последно: 30-05-13, 00:44
  2. Продавам видео карта Sapphire HD 4670 Ultimate Edition
    От Mr.TECHNO във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 04-06-12, 21:06
  3. Продавам процесор-Е8400 С0 дъно- GA-EP43-S3L видео-Асус-ЕАН-4670/1гб
    От vlady78 във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 13-05-11, 05:25
  4. Продава PSP
    От repairman във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 06-06-08, 01:23
  5. PC продава се
    От connect във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 26-12-06, 01:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе