ПРОДАВАМ СТАНЦИЯ ЗА ФРЕОН
Станцията е чисто нова, правена в "Завод за хладилна техника"-София. Всичко си е в комплекта- бутилка, маркучи, тестове за киселинност и филтри.Има упътване.Говорил съм с техниците от завода- може да се теглят всички фреони! Цена-790.00 лева. Тел.: 0886 790 690, 0899 466 833- Огнян,София.
Re:ПРОДАВАМ СТАНЦИЯ ЗА ФРЕОН
Хора, под тая цена няма да я смъкна, наистина ;) Не гледам да се оттърва от нея- винаги може да ми влезе в употреба.Просто съм с две в момента и сметнах, че няма да ползвам и двете.Поне за момента...Никой не натискам- всеки си преценява.А и всеки е наясно, че с ремонта на 6-7 климатика на R22 машината се избива...
Пусни някоя снимка.Също така не е лошо да дадеш малко техническо инфо.С какъв тип помпа е ?
Има ли сертификат ?
2 Прикачен файл(ове)
Ако се занимаваш с климатици е малко странно да не си виждал "институтска" станция...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1299786383[/time]_________________________________________________
Това е!
Цитат:
Първоначално публикувано от jony
малеее :yikes
Какво "мале" бе, не ти ли трябва компресор от хладилник?
Този жълтия етикет да не означава златен проводник в компресора ? :-memnon
Ами по цената в началото помислих че е някаква друга.Лошото е че съм виждал институтска станция,даже съм си направил 2.
Просто не можах да повярвам че това и е цената.
РАЗБИРАЧИ СТЕ- СПОР НЯМА! НЯМА КАК ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ ЧОВЕК...
Предлагам на всички потребители да пишат по темата!Следващите "експертни" мнения ще се махат без предупреждение!