Резултати от 1 до 2 от общо 2

Продавам LG KU990

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Мнения
    36
    #1

    Продавам LG KU990

    Техническа характеристика
    Модел 2007
    Мрежа HSDPA / GSM 850/900/1800/1900
    Батерия Li-Ion - mAh
    Резолюция 240 x 400 пиксела
    Цветове 262k
    Тип на дисплея TFT
    Най-разпространеният тип течно кристални дисплеи се базира върху технология, съкратено означавана като TN TFT, или TN+Film TFT (Twisted Nematic + Film TFT). Терминът Film в заглавието означава допълнително тънко външно покритие, позволяващо ъгълът на видимост да бъде значително увеличен.
    Технологията MVA (Multi-Domain Vertical Alignment), предложена от Fujitsu, позволява всеки един пиксел, формиращ изображението, да бъде разделен на няколко участъка, къдепо се извършва локална ориентация на течните кристали. Матриците, използващи тази технология, имат широк ъгъл на видимост и кратко време за светване и гасене на пиксела.
    Втори дисплей Не
    Форма стандартна
    Тегло 112 гр.
    Размери 54.4 x 103.5 x 14.8 mm
    Памет 100 mb
    Слот за разширителни карти Trans Flash (microSD)

    Комуникационни възможности
    WAP
    Wireless Application Protocol - е протокол, чрез който се осъществява възможноста за показване на уеб приложения върху мобилни апарати, като GSM-и, например
    2.0
    Вграден модем Да
    Инфрачервен порт Не
    GPRS
    General Packet Radio Service. Пакетно базирана технология, която се приема за 2.5G - междинна между мрежите от второ поколение и мрежите от трето. Увеличава значително скоростта на трансфер в GSM мрежите, в които се използва: теоретично могат да достигнат 115 kbit/s, но на практика скоростите са около 30-40 Kbps. Заради пакетния й характер потребителите могат да бъдат постоянно online.
    Да
    WiFi Не
    HSCSD
    Усъвършенствана модификация на мобилната мрежа GSM, позволяваща да се обединят четири нискоскоростни канала 14,4 Кbpsс за достигане на скорост - 57,6 Кбит/с. За разлика от GPRS, се използва метода на комутация на канали . HSCSD е предназначен за предаваене на мултимедийни сигнали и е подходящ за видео конферентна връзка
    Да
    EDGE
    Enhanced Data rates for Global Evolution. Технология, надграждаща GPRS и позволяваща достигане на 3G скорости - 236.8 kbit/s при 4 тайм слота (теоретичният максимум е 473.6 kbit/s при 8 таймслота). Заради това е приета от International Telecommunications Union (ITU) като един от петте 3G стандарта, част от IMT-2000.
    Да
    XHTML
    XHTML - (от англ. Xtensible HyperText Markup Language) обновена версия на HTML, език за създаване на Интернет страници; xHTML е част от стандарта WAP версия 2.0 и има задачата да замени стария WML език за създаване на страници, който се използва от WAP версия 1.x;
    Да
    Bluetooth
    Bluetooth е промишлен стандарт за безжична "лична мрежа" (personal area network, PAN). То осигурява начин за свързване и пренос на информация между устройства от рода на мобилни телефони, лаптопи, персонални компютри, принтери, цифрови фотоапарати, игрални конзоли и дори автомобили чрез сигурна, късообхватна радиочестота. В днешно време Bluetooth технологията се развива все повече и повече. Вече обхватът на устройствата е увеличен, както и употребата им. Изработен е и Bluetooth 2 който изпраща данни на 20 метра разстояние
    Да
    USB
    USB - (от англ. Universal Serial Bus) вид връзка, използвана за свързване на устройства, включително мобилни телефони, към компютър или лаптоп; при мобилните телефони USB се използва предимно за бързо пренасяне на файлове от и към телефона и за синхронизиране на информация от указателя и календара.
    Да
    Push-To-Talk Не
    Получаване/изпращане на e-mail Да
    Mobile Java

    Екстри
    Вградена камера 5 MP
    Матрица на камерата CMOS
    Complementary metal oxide semiconductor. Един от двата основни типа фотосензори, другият е CCD. Действащо като "око" на цифровите фотоапарати и камерафони, които го ползват, устройството преобразува попадналата върху него светлина в електрически сигнали, които след това се конвертират в напрежение, превръщащо се в цифрови стойности, и от тях фотоапаратът създава крайното изображение.

    В миналото CCD сензорите осигуряваха по-добро качество, но сега някои от новите CMOS чипове могат да предложат сравнимо с тях качество. В CMOS матриците са вградени и някои ел. вериги за базова обработка на изображението, което им дава предимство, що се отнася до размер, цена и енергопотребление.
    Светкавица Да
    MP3 плеър Да
    Радиоприемник Да
    GPS Не
    Водоустойчив Не
    Запис на видео/аудио Да
    Сменяеми панели Не
    Fax Не
    автофокус, втора VGA камера, сензорен дисплей, ТВ изход, запис на VGA видео при 30fps
    Телефона има следи от употреба към него има слушалки 1гб микросд карта памет и кабел
    Цена-по договаряне, може и бартер
    Област Бургас skype; pitbulaaaaaa или на ЛС

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2011
    Мнения
    36
    #2

    Re:Продавам LG KU990

    Бартер за всичко пишете на ЛС или Skype
    Спешно Цена 120лв


    up

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. LG-KU990
    От stoyan_nz във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 25-01-09, 16:33

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе